Årsresumé 2O12

detta året har varit ett kämpigt år precis som alla andra år, vi alla möter motgångar- och medgångar i livets rythm. livet ska inte vara en dans på rosor utan saker och ting kommer att ske varesig om man gillar det eller ej.
 
december 2O11 förändrades mitt liv totalt; jag mötte min självfrände även min bästa vän A som jag är sambo med idag och som jag älskar mer än vad ord kan beskriva. vi har varit på massa äventyr, levt med varandra, skapat minne, skrattat, torkat tårar etc - helt enkelt funnits där för varandra i vått & torrt. kärlek = riktig är något som varje individ förtjänar, finns massa kräk som man stöter på vägen som man bara ska ta en nypa salt med ..
glöm aldrig bort; dem förtjänar inte dina tårar eller din kraft!
 
jag och A träffades redan i början av december 2O11 och det blev vi officielt den 22 januari 2O12, det gick fort men allt kändes rätt (som det fortfarande gör idag). vi blev sambos redan 14 mars i år och har tillbringat hur mycket tid som helst.
är jag lycklig? aldrig någonsin har jag varit så lycklig som jag är idag som när jag är med mitt hjärta!
365 dagar har det snart gått, 1 år med dig mitt allt
 
jag bytade jobb från Bauhaus till annat som jag ångrar innerligt men man måste testa på olika saker och i detta fallet var detta nya jobb inget för mig. jag har varit arbetslös sedan september och det suger röv, men saker börjar ordna upp sig *håller tummarna*.
 annars rullar livet på som det ska, jag börjar "skolan" nu den 7 januari (helt jävla overkligt), ska bara gå 20 veckor så fröken jönsson är klar i maj nästa år - skönt att få det gjort!   HÖGSKOLAN 2O13 here i come :D
 
11 oktober 2O12 var den jobbigaste dagen då min älskade morfar somnade in och jag saknar dig så mycket att det gör ont. när man kommer hem till mormor och ser/känner alla minnen från alla år så är det så jävla tomt. det räcker att man kollar på mormor så ser man att hon inte är hel utan dig morfar, vi behöver dig! julen utan dig i år var inte complete, du var inte här med oss och det är svårt att förstå att man mist en familjemedlem ..
jag kan fortfarande inte förstå att du verkligen är borta, jag älskar dig morfar Ingvar Jönsson


sist men inte minst » familj & vänner, aldrig vill jag vara utan er!
det är ni som har fått mig att stå upp för mig själv och visat mig vägen till ett underbart liv,
tacksam för ni finns i mitt liv och jag älskar er alla med varje hjärtslag och andetag - TACK!

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0