i våra hjärtan finns du kvar ♡

idag gjorde jag något som jag inte trodde jag skulle behöva göra förens om några år till, närmre 10 år iallafall ..
jag var tvungen att säga farväl till värdens bästa morfar då han hade lämnat oss, allt gick så snabbt. alldeles för snabbt på ett sätt men bra på ett annat, han somnade in fridfullt utan smärta. och de önskar vi alla .. tror jag.
idag kändes det som ett långsamt farväl .....
 

det finns absolut inga ord som kan förklara eller beskriva vilken jävla känsla som finns inom mer än smärta, tomhet, ledsen .. du lämnade oss med så snabb visit och vi alla hanterar smärta på olika vis. jag kontrollerar mig själv genom att få uttrycka mig dvs visa känslor & tankar. min morfar är älskad av alla och han lever kvar genom oss alla med alla underbara minnen vi har tillsammans, i våra hjärtan och genom luften vi andas.

vart vi än går, vad vi än tänker eller känner så kommer du finnas med oss överallt och vara vår skyddsängel. nu får du äntligen sova i lugn och ro, men du lämnade kvar stora hål i oss. men som familj klarar man av allt tillsammans, vi kommer att ses igen det vet jag. men sålänge vakar du över oss, framförallt mormor och jag lovar dig att vi ska ta hand om varandra - allihopa!
 
jag vill bara säga att tack för alla dessa år, jag kunde aldrig bett om en bättre morfar - du är bäst!
och jag älskar dig föralltid ♥ du lever kvar i våra hjärtan.                         må du vila i frid älskade, R.I.P
 

RSS 2.0