SÄLEN 2O13

tjena gottfolk, litta sen uppdatering men we're home! :) vilken jävla upplevelse vi haft i Sälen, vi vill bara tillbaka och det ska vi en gång till i år.
 
vi körde från Landskrona i söndags (den 20onde) klockan O7.OO och var framme i Sälen runt 16.OO tiden och då hade vi spenderat dryga 8½ timma i bilen och resterande tid till maud. jävla lång väg men totally worth it!
vi träffade gänget i stugan där vi bodde 8 st, sjukt mysig och stor lägehet till oss alla. dinner is served bitches på kvällen köttfärssås + spagetti alá nylund & wallin, mumsigt värre. vi gick och la oss ganska tidigt för att sedan gå upp tidigt och ut i backen,
 
1:a dan (måndag) i backen? ja fyfan, jag skadade mig ganska hårt = rullade ut från sängen varje dag, HAHAHA! jag lärde mig av den bästa » Adnan som var min instruktör varje dag och nu är jag nästan lia grym som honom ;) vi åkte nästan hela dan och på kvällen bastade vi, spelade spel med gänget och bara umgicks.
 
2:a dan (tisdag) var det vår underbara 1 års dag bästa dagen!
vi åkte snowboard hela förmiddan och eftermiddan, till lunch åt vi våfflor med grädde & sylt. vi bara njöt av den underbara solen och av våran 1 års dag. fyfan vad jag gled runder och trixade = jag trillade inte, YEAH! vi hade skit kul och vår dag blev ännu bättre mot kvällen. vi hade bokat bord på Harry's runt halv sex och fyfan vad go maud (MATKOMA), sjukt fint restaurang/pub och trevlig personal. där satt han och jag och njöt av de 365 dagar som det varit vi när klockan började bli runt åtta så körde vi tillbaks till stugan där vi va sjävla för gänget hade dragit ut och skulle festa. vi slängde oss i soffan och bara mös framför tv;n, jag somnade hårt i Adnans famn medans han kliade mig i håret och på ryggen, underbart!
 
 
3:e dan (onsdag) var det backen igen och då mådde mina fötter i misär och knäna gjorde uppror. jag wainade ganska hårt för det gjorde så jävla ont men envis som jag var så åkte vi en stund ändå. mot eftermiddagen var vi tvungna att köra hem till Tiger pga problem med djuren, så byebye Sälen och hello Skååååne.
 
jag vill tacka min underbara sambo för denna fina resa som han bjöd på (1 års present) och jag uppskattar allt du gör för mig. du är det värdefullaste i mitt liv och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.
aldrig vill jag vara utan dig älskling, du är min andra bättre hälft & mina andetag.
min kärlek, min bästa vän & mitt allt, jag älskar dig tills mina sista andetag TACK för allt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0