NY BLOGG PÅ VIMEDBARN.SE

 
Numera befinner jag mig på min nya blogg, fortsätt gärna att följa mig där!
Välkommen alla gamla läsare och välkommen till alla redan nya läsare :)

VALLÅSEN 2O14

Så fort jag loggade in på min facebook imorse så hade Vallåsen lagt upp en denna bild ..

 .. och då drömde jag mig bort till detta underbara vinterland. I 2 år i rad så har jag och Adnan varit iväg och åkt snowboard, vilket vi båda älskar!

Första året dvs 2013 körde vi upp till Sälen och hyrde stuga med några av Adnans gamla kollegor, där stannade vi i 3 dagar, helt underbart och dessutom firade vi våran 1-års dag där uppe ♥ Hoppas att vi kan åka dit en vacker dag när Althea blivit större så vi kan lära henne att åka snowboard! :)

SÄLEN

 
 
 
 
 
 
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu i år så körde jag, Adnan och Möller upp till Vallåsen som ligger typ 1 timme härifrån och vi var där över dagen, sjukt kul! Där träffade vi även på några andra polare som vi åkte med. Dock blev det inte så mycket fotande eftersom vi glömde bort det för vi hade så jävla kul!
Idag har även Vallåsen premiär öppning och nu är backarna öppna igen, lyckos alla som varit och åkt idag!

VALLÅSEN

 
 
 
 
 
 

 

 


en tillbakablick ♥

Jag tänker tillbaks på de underbara 9 månader vi hade när vi väntade Althea, det går inte att sätta ord på vad man går igenom när man är gravid. ♥ Alla besök hos MVC med koll på blodtryck, mätning av magen, hjärtljud och det bästa av allt ultraljudet - att få se bebisen växa och att den mår bra!
Även om man mår lite illa och har ont i kroppen så är all smärta värt varenda sekund, alla säger att all smärta vid förlossningen försvinner så fort man får sin lilla bebis i famnen på BB .. det stämmer till 100%!
Så fort Althea kom ut och jag fick henne på bröstet så stannade tiden till och jag blev helt överväldigad utav henne -  världens finaste mirakel som vi skapat hade äntligen kommit och vi har älskat henne sedan vi fick veta att hon fanns i min mage. När vi väl fick se henne så älskade vi henne ännu mer och för varje dag så älskar vi henne mer och mer. ♥

 

Från vecka 6 till vecka 41 ♥ har varit en unik resa och jag gör gärna om resan, kanske inte nu men om några år när Althea har blivit större :)

Att få vara förälder är något fantastiskt som även är världens roligaste & bästa jobb. Snart blir Althea 2 månader också och hon är så duktig på alla sätt och vis. Hon pratar, skrattar, leker och ler mer så vardagen består inte bara av skrik och gråt. Men att få se henne bli starkare och större för varje vecka är också fantastiskt, snart kan hon hålla uppe sitt huvud själv och bara det är en stor grej! Känslan att få se sin underbara varelse som legat i magen i 9 månader fram tills hon blir vuxen och kan klara sig själv, obeskrivligt! ♥ En helt unik och rolig upplevelse att få se alla framsteg och utveckling som man får vara med om. Jag älskar livet som nybliven mamma! ♥

 
 
 
 
Tiden som mamma går fort och vi har o göra, man prioriterar bara Althea först sen får allt annat komma i efterhand. dagarna springer iväg och utveckling samt framsteg kommer dag för dag.

Kärleken för våran dotter är obeskrivlig, jag älskar att få tillbringa tid med henne hela dagarna och jag kan inte sluta att pussa, krama, gosa, titta, lukta och busa med henne & jag älskar henne med hela mitt hjärta. Mammas lilla tös börjar bli stor ♥


RSS 2.0