äntligen har vår dotter kommit till världen! ♥

Tisdagen den 11/11 kl. 03.33 kom vår lilla prinsessa Althea till världen, hon vägde 3720g och var 52 cm lång vi är så lyckliga och glada, det finns inga ord som kan beskriva vad vi känner just nu, evigt tacksamma att hon äntligen är här och vi alla mår bra! :') att vara förälder är världens bästa & roligaste jobb
 
här är lilla Althea nästan 6 timmar gammal - åwwhh :')
 
det har snart gått 3 veckor sedan vår lilla älskling kom till världen, tiden bara springer iväg och lillan blir bara större och större. jag kan fortfarande inte fatta att hon äntligen finns här hos oss och jag kan inte slita mina ögon ifrån henne. jag kan inte sluta gosa, pussa, krama, titta och lukta på henne - den kärleken man känner till sitt eget barn är obeskrivlig!
 
 
jag vill tacka min fina fästman Adnan
för hans underbara pepp och stöd jag fick under förlossningen och jag hade aldrig kunnat ta mig igenom den om inte pappa Adnan hade varit där. vilken resa vi gjorde tillsammans från söndag den 9 november kl. 21.00 till tisdagen den 11 november kl. 03.33, vi växte som ett par samtidigt som vi växte som en familj - min underbara familj!  jag älskar er alla fyra med hela mitt hjärta tills jag tar mina sista andetag. 
 
 
jag ska ta mig tid en dag och skriva ner hela förlossningsförloppet, vilken upplevelse och vilket starkt minne. många känslor hade man dagen då Althea föddes, jag skulle kunna göra om allt igen och smärtan man hade är en piss i Nilen och försvinner så fort man får sin bebis på bröstet - åwwhhh! :') mamma & pappa älskar dig i massor Althea!
 
 
 

RSS 2.0