äntligen har vår dotter kommit till världen! ♥

Tisdagen den 11/11 kl. 03.33 kom vår lilla prinsessa Althea till världen, hon vägde 3720g och var 52 cm lång vi är så lyckliga och glada, det finns inga ord som kan beskriva vad vi känner just nu, evigt tacksamma att hon äntligen är här och vi alla mår bra! :') att vara förälder är världens bästa & roligaste jobb
 
här är lilla Althea nästan 6 timmar gammal - åwwhh :')
 
det har snart gått 3 veckor sedan vår lilla älskling kom till världen, tiden bara springer iväg och lillan blir bara större och större. jag kan fortfarande inte fatta att hon äntligen finns här hos oss och jag kan inte slita mina ögon ifrån henne. jag kan inte sluta gosa, pussa, krama, titta och lukta på henne - den kärleken man känner till sitt eget barn är obeskrivlig!
 
 
jag vill tacka min fina fästman Adnan
för hans underbara pepp och stöd jag fick under förlossningen och jag hade aldrig kunnat ta mig igenom den om inte pappa Adnan hade varit där. vilken resa vi gjorde tillsammans från söndag den 9 november kl. 21.00 till tisdagen den 11 november kl. 03.33, vi växte som ett par samtidigt som vi växte som en familj - min underbara familj!  jag älskar er alla fyra med hela mitt hjärta tills jag tar mina sista andetag. 
 
 
jag ska ta mig tid en dag och skriva ner hela förlossningsförloppet, vilken upplevelse och vilket starkt minne. många känslor hade man dagen då Althea föddes, jag skulle kunna göra om allt igen och smärtan man hade är en piss i Nilen och försvinner så fort man får sin bebis på bröstet - åwwhhh! :') mamma & pappa älskar dig i massor Althea!
 
 
 

Vecka 41 - när kommer hon?

Nu är vi i vecka 41 och har gått över tiden, vi är sååå otåliga och längtar obeskrivligt mycket! ♡
Tack för alla samtal/sms som vi har fått, men tyvärr ingen Althea än
Vår lilla prinsessa vill inte titta ut än men vi hoppas på att hon gör det snart!! ♡
 

Vecka 40 - sista veckan, eller? ♥

 
Som ni förstår så har vi gått in i den sista veckan nu » Vecka 40 *peppar peppar*
det finns så mycket känslor inom både mig & Adnan och vi sprudlar av glädje & lycka samtidigt som vi omfamnas av mängder av energi. Taggade är vi, hon är ju snart här!  5 dagar kvar och vi längtar så obeskrivligt mycket och kan inte förstå att vi redan är här. Dagen då vi snart ska bli fyra i våran familj ♡

graviditeten har varit lång samtidigt som det kändes som att vi berättade för alla att jag var gravid igår? men hela 280 dagar har jag snart gått och jag är så tacksam för all hjälp och stöd jag fått från Adnan, han har verkligen gått all in och gjort allt för mig - TACK! sjukt lycklig att det är du&jag, vad skulle jag gjort utan dig? ♥ jag älskar dig med hela mitt hjärta älskling!

snart har vi verkligen våran älskade dotter i vår famn och vi kan titta, krama, gosa, pussa, busa, lukta (ALLT!) och bara älska vårt lilla mirakel. Mamma & pappa älskar dig och har gjort sedan vi fick veta att du fanns i mammas mage ♡♡ det är många som tycker att du ska komma nångång, du är efterlängtad! men mest vill mamma och pappa att du ska komma, vi älskar dig lilla loppan! :')

RSS 2.0