Vecka 40 - sista veckan, eller? ♥

 
Som ni förstår så har vi gått in i den sista veckan nu » Vecka 40 *peppar peppar*
det finns så mycket känslor inom både mig & Adnan och vi sprudlar av glädje & lycka samtidigt som vi omfamnas av mängder av energi. Taggade är vi, hon är ju snart här!  5 dagar kvar och vi längtar så obeskrivligt mycket och kan inte förstå att vi redan är här. Dagen då vi snart ska bli fyra i våran familj ♡

graviditeten har varit lång samtidigt som det kändes som att vi berättade för alla att jag var gravid igår? men hela 280 dagar har jag snart gått och jag är så tacksam för all hjälp och stöd jag fått från Adnan, han har verkligen gått all in och gjort allt för mig - TACK! sjukt lycklig att det är du&jag, vad skulle jag gjort utan dig? ♥ jag älskar dig med hela mitt hjärta älskling!

snart har vi verkligen våran älskade dotter i vår famn och vi kan titta, krama, gosa, pussa, busa, lukta (ALLT!) och bara älska vårt lilla mirakel. Mamma & pappa älskar dig och har gjort sedan vi fick veta att du fanns i mammas mage ♡♡ det är många som tycker att du ska komma nångång, du är efterlängtad! men mest vill mamma och pappa att du ska komma, vi älskar dig lilla loppan! :')

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0