10 DAGAR KVAAAR - GAAAHHH! ♥

finner inga ord just nu mer än att det är 10 dagar kvar, längtan och nervositet är det mest i våra liv nu.
10 dagar tills lillan ska komma och hon kan komma närsomhelst nu så vi bara väntar att vatten ska gå
eller att värkarna ska bara komma igång - åhhhh äntligen är du snart här hos oss vår lilla ögonsten!
mamma och pappa älskar dig mer än vad ord kan beskriva! :')
 

nu är det inte lång tid kvar ..

23 dagar innan fröken ska komma ut enligt barnmorskans beräkningar, självklart hoppas vi att hon kommer ut tidigare för nu är vi så spända och förväntansfulla. vi vill träffa den lilla damen som sparkar runder i mammas mage!
 
nu har vi handlat hem allt vi behöver (än sålänge), har köpt det sista viktiga som var babyskydd och en riktig feber termometer. visst fattas man kanske lita kläder men vi har redan en del och vill inte handla för mycket. sen behövs en liten bokhylla i hennes rum men det ska vi nog införskaffa i helgen på Ikea.
 
hennes rum från förra helgen
 
babyskyddet är i från Brio och heter Brio Primo, finns på Lekmer.se
 
en febertermometer från Braun, finns att köpa på Apoteket etc.
 
 
 

Tiger 7 år ♥

jag kommer ihåg det som om det var igår, oktober den 16onde 2007 ♥
det var då min fina Tiger kom till världen och den 21 november 2007 fick jag hem Tiger i födelsepresent, gladaste och lyckligaste tjejen på jorden var jag då. jag var helt såld på Tiger och lika såld är jag idag, bara jag hör Tiger så ler jag och får en värm känsla i kroppen - min lilla pojke ♥ IDAG blir min lilla älskling 7 år och många många många fler år ska det bli, vi älskar dig lilla buse! :')

alla dessa känslor under en hel helg

i lördags var det exakt 2 år sedan min morfar lämnade oss då han gick bort i cancer. FUCK CANCER!
jag vet djupt in i mitt hjärta att du mår bättre där du är nu, men tankarna att veta att du inte finns hos oss och lär inte finnas när Althea kommer skär i mitt hjärta. jag önskar att du var här och att Althea skulle få träffa dig morfar, hon hade älskat dig lika mycket som jag/vi gör! ♥ jag & Adnan var hos dig i lördags kväll och lämnade ett gravljus med text, det var mörkt men lyckades få denna bild. jag saknar, tänker och älskar dig morfar, glöm aldrig bort det! ♥
 
 
Dessutom hade min man lurat iväg mig på någon överrasking och jag hade inte en jävla aning vad vi skulle göra,
självklart uppskattade jag denna överraskning men var så spänd på att inte veta vart vi skulle. aldrig har han lyckats genom åren att hålla något hemligt men tji fick jag på de, haha! ♥
 
vi satte oss i bilen vid tolv tiden och när vi väl satt oss i bilen så fanns en ögonbindel och min första reaktion var: "SKA JAG HA DEN PÅ MIG?" Adnan svarade då självklart "ja och att annars vet jag vart vi skulle och då är det ingen överraskning." Fyi för er som inte vet är jag åksjuk när jag åker bil och det var inte så roligt att sitta i nästan 30 minuter med ögonbindel och han körde på gupp, i rondeller etc. dock skrattar jag åt det idag men just då var det inte så roligt, haha!
 
dem första minuterna visste jag vart vi var då jag satt och orienterade mig men ju mer illa jag mådde så sket jag i det till sist (HAHA), när vi väl var framme så fick jag sätta mig i bagaget utrymmet och sedan fick jag ett stort paket i händerna. sedan så sa han att vi skulle gå och ja ögonbindeln fick jag fortfarande ha på mig så Adnan fick jag hålla i armen för jag inte skulle trilla = ingen balans efter bilfärden.

när vi väl var framme så snubblade jag på en tröskel INNAN Adnan hant säga "ja här är en tröskel" så tur han höllt i mig annars hade jag stupat framåt (HAHAHA). när jag väl kom innanför trösklen så blev jag helt blöt på magen och skrek till eftersom det var jag inte iheller bered på, då säger Adnan att jag fick ta av ögonbindeln och då .... möts jag av min systerdotter med en vattenpistol (hon var den skyldige som sköt på magen) och hela vår familj/släkt med våra vänner, då dem hade fixat en Baby Shower för mig då Adnan var också inblandad i den.

jag var i chock och grät av lycka, vilken känsla och så mycket känslor och tacksamhet jag hade.
Paulina, Amanda och Jonas hade varit festfixarna och där var såååååå fint ♥♥
jag kan inte med ord tacka er tillräckligt, min fina man Adnan och alla som var där,
tack för alla som var inblandade, allas engagemang, alla gåvor och presenter. TUSEN TACK! ♥♥
- dock fattades vi lita folk men dom vet man att man snart får träffa igen så :)
 
🅜🅘🅢🅢🅨 /
ᴍᴀᴍᴍᴀ ♥, ᴡɪғᴇʏ, ɴᴇᴡ ʏᴏʀᴋᴇʀ, ᴍᴜsɪᴋ, sᴛʀᴇᴇᴛᴡᴇᴀʀ, ᴛᴀᴛᴛᴏᴏs, ʟᴀɴᴅsᴋʀᴏɴᴀ ᴅᴀɴssᴛᴜᴅɪᴏ & ᴛʜᴇ ᴡᴀʟᴋɪɴɢ ᴅᴇᴀᴅ 👌
👻 ʜᴜɴɴɪᴇᴘᴜɴᴄʜ

ᴋᴏɴᴛᴀᴋᴛ: ᴍɪᴄʜᴇʟʟᴇ@ᴍɪssʏ.ɴᴜ