Längtan till vårt bröllop 2O16 ♥

Varje flickas dröm (iallafall min) är att få gifta sig med sin andra halva, min pusselbit träffade jag på gymnasiet under 3 år. Vi log och tittade på varandra konstant utan att ens säga hej till varandra, vi sågs på stan och på bussen några gånger i veckan. Fortfarande kunde vi inte ens säga hej .. Att ett hej kunde vara så svårt på den tiden..
 
Varje gång jag såg han sitta, stå eller gå förbi mig så kände jag hur det pirrade i magen, likaså känner jag idag. På den tiden hade han inte ens skägg för han odlade inte då, han la inne med ett afro som han faktiskt gör idag.
 
Den där killen som jag alltid gått runt och tänkt på, spanat in på facebook, gillat hans bilder blev till att Adnan skrev till mig på facebook och konversitionerna fortsatte och denna december kväll (15onde) 2O11 skulle vi ses på Hemmakväll.
Jag var påväg hem från jobbet och jag svettades som en idiot, fjärilarna i magen krockade med varandra och jag tuggade tugummi för jag inte skulle ha dålig andedräkt.
Jag stod och väntade utanför och där kom han gåendes mot mig, vi sa hej och kramades.
Vi gick in på Hemmakväll för jag skulle handla hem lite godis och ja vi stod och pratade om allt möjligt och jag var så nervös att när jag skulle hälla i lösgodiset i påsen så skakade hela spaden, hahahah! xD
Det värsta av allt var nog när Adnan såg det.
 
När han kom in i mitt liv denna kväll så förstod jag att det är HAN, den andra halvan jag väntat på hela mitt liv. Min man som jag ska gifta mig med 11 juni 2O16, mannen som är pappa till våran dotter Althea, mannen som är det bästa som hänt mig.
 
Jag längtar till vårt bröllop, det är du och jag mot världen Adnan - vi är som gjorda för varandra » I'm Rubber And You're Glue. Att älska någon så mycket som jag älskar dig och Althea är obeskrivligt, ni är mitt liv!
 
 

sista dagen för detta året

imorgon jobbar jag mitt sista jobb pass (9-14) för detta året, HAHA så klyshigt det låter xD
 
Imorgon är det nyår och förutom att jag ska jobba så ska jag och mannen hem till svärföräldrarna och vara där hela eftermiddagen fram tills Althea ska sova. Det bjuds på go middag, fika, bästa familjen och massa mys och bus för Althea.
 
Sedan på kvällen ska jag och Adnan bara vara han och jag här hemma, sitta och prata om allt möjligt, skratta och fnittra åt allt och alla, njuta av varandra, kramas extra mycket och bara blicka framåt vad 2O16 har oss att erbjuda! BRÖLLOP 163 dagar
 
Althea växer och frodas till den lilla tjej hon är, dagis börjar att närma sig (9 dagar kvar) och hon är så duktig med precis allt (har alltid varit). Vi är så tacksamma att vi har fått henne, så älskad från första stund och obeskrivligt älskad mer och mer för varje dag. Hon är så underbar, vår lilla prinsessa!
 
Althea 14 timmar gammal
 
familjen (Althea 1 dygn)
 
Busungen idag! :D
 
Annars så är jag så lycklig och mår så jävla bra, allt flyter på och ja jag älskar mitt liv! :D
I flera år (innan jag träffade Adnan) så har jag inte mått bra innerst inne men så är det alltid, när Adnan dök upp förändrade han hela min syn på världen och han älskade mig precis för den jag är. Och det känns och syns, jag känner det varje dag och han får mig att leva livet och hjälper mig tillbaks på spåret om något är går fel eller är fel. Så tack för du finns, snart 4 år sedan det blev du&jag mitt hjärta - jag älskar dig nu och förevigt! :)
 
när Althea var i min mage :')

äkta kärlek!

När jag har korta dagar på jobb så är det så skönt att komma hem så tidigt som möjligt, det bästa är att få öppna dörren och se Althea stå där och peka mamma, komma fram och krama om mig. Guldvärt! ❤

Min fina familj, aldrig utan er! Älskar er obeskrivligt mycket :') 

Gammal bild på mina nördar 😍

Althea har dansat och sjungit till Elmo's song idag, åwh glädjetårar när Adnan visade mig direkt när jag kom hem - åwh min fina prinsessa! 😍 hög på kärlek idag! 

Nu ska vi käka middag och mysa/busa innan Lillan ska sova, sedan ska jag och mannen game(a) i källaren. 
Hoppas att ni haft en bra dag ! :D 

väla 🔫

Idag har jag faktiskt varit ledig så imorse vid 7 var jag på gymmet (som vanligt) och det var så jävla gött, min fina brudklänning är det som motiverar mig som mest. När vi köpte den så passade den perfekt men jag vill ändå trimma kroppen :)
 
Efter gymmet så blev det duscha/fixa mig sedan lekte jag och mös med Althea medans Adnan var iväg på ett litet ärende. Det roliga är att vår lilla tös är en liten dansare, när Walk the moon - Shut Up and Dance spelades på radion så bara började hon dansa, gunga, vicka på höfterna, klappa händerna och stampa med fötterna. SÅ JÄVLA SÖT! Så jag passade på att smygfilma henne i över 3 minuter för jag var tvungen att ha detta på film, det roligaste är dock att hon VET att jag filmade för hon vände sig om oskyldigt och skrattade/log, haha söte! :D
 
 
Tiden tickade iväg och klockan blev lunch = då skulle Lillan vila middag och det brukar hon göra i 1-2 timmar. När hon vaknade så åt vi lite och körde iväg till Dollarstore och handlade lite. Vi körde även inom morsan en stund på bus och mys.
 
Fyfan vad där är tomt utan Cessi ... :( skönt att hon slipper vara rädd nu när alla idioter smäller smällare och raketer, jag tycker att det borde va förbjudet helt istället. Folk är fan inte människor för dem förbrukar dem på helt fel sätt .. Bläh
 
Annars så körde vi till Ikea då vi behöver köpa lite saker till huset och vi tog en vända inom Väla också .. fy 🔫
 
På Ikea (kön till restaurangen) stod där en liten pojke på kanske 4 år som kollade på min tröja (jag hade en Turtles tröja) och då säger han till sin mamma:
- Mamma, vad hon har för nått på tröjan?
Mamman tittar på mig och jag svarar Turtles
Hon tittar på pojken och säger nej det är Turtles, trodde du det var Hulken?
Pojken svarade ja ..
 
AWHHH 💙, jag önskar att det var en Hulken tröja jag haft då eller om Adnan hade haft på sig sin, haha!

Det blev ingen direkt shopping eller några kap, vi handlade det vi behövde och körde sedan hem igen. Nu sover prinsessan och vi lagar dagens middag då vi åt på Ikea istället, haha!
 
Märkte att statistiken på bloggen har höjt väldigt mycket, 30 tal nya och det är super kul att ni läser min blogg och vad min vardag som mamma har att erbjuda. Finns det något annat ni skulle vilja läsa? Isåfall mejla mig » michelle@missy.nu
Tack 💙
 
 
 
 
🅜🅘🅢🅢🅨 /
ᴍᴀᴍᴍᴀ ♥, ᴡɪғᴇʏ, ɴᴇᴡ ʏᴏʀᴋᴇʀ, ᴍᴜsɪᴋ, sᴛʀᴇᴇᴛᴡᴇᴀʀ, ᴛᴀᴛᴛᴏᴏs, ʟᴀɴᴅsᴋʀᴏɴᴀ ᴅᴀɴssᴛᴜᴅɪᴏ & ᴛʜᴇ ᴡᴀʟᴋɪɴɢ ᴅᴇᴀᴅ 👌
👻 ʜᴜɴɴɪᴇᴘᴜɴᴄʜ

ᴋᴏɴᴛᴀᴋᴛ: ᴍɪᴄʜᴇʟʟᴇ@ᴍɪssʏ.ɴᴜ