Gott nytt år! 🎆Tack 2O15 för detta fina året!
Vi ses nästa år ⏩ here we come 2O16! 😆

Längtan till vårt bröllop 2O16 ♥

Varje flickas dröm (iallafall min) är att få gifta sig med sin andra halva, min pusselbit träffade jag på gymnasiet under 3 år. Vi log och tittade på varandra konstant utan att ens säga hej till varandra, vi sågs på stan och på bussen några gånger i veckan. Fortfarande kunde vi inte ens säga hej .. Att ett hej kunde vara så svårt på den tiden..
 
Varje gång jag såg han sitta, stå eller gå förbi mig så kände jag hur det pirrade i magen, likaså känner jag idag. På den tiden hade han inte ens skägg för han odlade inte då, han la inne med ett afro som han faktiskt gör idag.
 
Den där killen som jag alltid gått runt och tänkt på, spanat in på facebook, gillat hans bilder blev till att Adnan skrev till mig på facebook och konversitionerna fortsatte och denna december kväll (15onde) 2O11 skulle vi ses på Hemmakväll.
Jag var påväg hem från jobbet och jag svettades som en idiot, fjärilarna i magen krockade med varandra och jag tuggade tugummi för jag inte skulle ha dålig andedräkt.
Jag stod och väntade utanför och där kom han gåendes mot mig, vi sa hej och kramades.
Vi gick in på Hemmakväll för jag skulle handla hem lite godis och ja vi stod och pratade om allt möjligt och jag var så nervös att när jag skulle hälla i lösgodiset i påsen så skakade hela spaden, hahahah! xD
Det värsta av allt var nog när Adnan såg det.
 
När han kom in i mitt liv denna kväll så förstod jag att det är HAN, den andra halvan jag väntat på hela mitt liv. Min man som jag ska gifta mig med 11 juni 2O16, mannen som är pappa till våran dotter Althea, mannen som är det bästa som hänt mig.
 
Jag längtar till vårt bröllop, det är du och jag mot världen Adnan - vi är som gjorda för varandra » I'm Rubber And You're Glue. Att älska någon så mycket som jag älskar dig och Althea är obeskrivligt, ni är mitt liv!
 
 

sista dagen för detta året

imorgon jobbar jag mitt sista jobb pass (9-14) för detta året, HAHA så klyshigt det låter xD
 
Imorgon är det nyår och förutom att jag ska jobba så ska jag och mannen hem till svärföräldrarna och vara där hela eftermiddagen fram tills Althea ska sova. Det bjuds på go middag, fika, bästa familjen och massa mys och bus för Althea.
 
Sedan på kvällen ska jag och Adnan bara vara han och jag här hemma, sitta och prata om allt möjligt, skratta och fnittra åt allt och alla, njuta av varandra, kramas extra mycket och bara blicka framåt vad 2O16 har oss att erbjuda! BRÖLLOP 163 dagar
 
Althea växer och frodas till den lilla tjej hon är, dagis börjar att närma sig (9 dagar kvar) och hon är så duktig med precis allt (har alltid varit). Vi är så tacksamma att vi har fått henne, så älskad från första stund och obeskrivligt älskad mer och mer för varje dag. Hon är så underbar, vår lilla prinsessa!
 
Althea 14 timmar gammal
 
familjen (Althea 1 dygn)
 
Busungen idag! :D
 
Annars så är jag så lycklig och mår så jävla bra, allt flyter på och ja jag älskar mitt liv! :D
I flera år (innan jag träffade Adnan) så har jag inte mått bra innerst inne men så är det alltid, när Adnan dök upp förändrade han hela min syn på världen och han älskade mig precis för den jag är. Och det känns och syns, jag känner det varje dag och han får mig att leva livet och hjälper mig tillbaks på spåret om något är går fel eller är fel. Så tack för du finns, snart 4 år sedan det blev du&jag mitt hjärta - jag älskar dig nu och förevigt! :)
 
när Althea var i min mage :')

RSS 2.0