Jag ser fram emot 2016 ❤

Det händer så mycket saker i varje individs liv och det största hos familjen Ajdinovic är just nu att Althea ska börja på dagis och att vi ska gifta oss. Jag ser fram emot 2016! :D ❤
 
Bröllopet är klart och vi väntar bara på juni månad, min underbara brudbukett ligger här hemma precis brevid min gravidmagegjutning vi gjorde när vi väntade Althea. Min klänning och allt vi planerat är klart och allt betalas pö om pö. Vårt bröllop kommer bli så himla vackert och det bästa av allt - detta bröllopet har vi pratat om i 2 årstid plus att det är precis som VI vill ha det! :'D ❤
 
Men det som vi mest tänker på att ju att vår lilla prinsessa börjar på dagis om 36 dagar!
Allt som ska inhandlas inför dagis som t.ex: namnnappar, regnkläder, gummistövlar, ombyte m.m
Vi pratade med personalen igår på hennes dagis och dem var så trevliga, henns dagis heter Kulturförskolan Plantan som är nyrenoverat och som öppnade nu i november.
 
"Barnen möts av pedagoger med specialkompetens inom sång och musik, dans och drama, bild och berättande.Olika kulturformer och ett tematiskt arbetssätt används som metod för att utveckla, utmana och fördjupa varje barns lärande.
I ett spännande nyrenoverat hus med Karlslundsparken som granne, finns en stor scen för föreställningar och konserter, många instrument som barnen får lära sig att spela på, en ateljé för skapande och mycket mer. Barn med annat modersmål än svenska utmanas naturligtvis i sitt modersmål och vi erbjuder extra stöd med speciell inriktning mot det engelska språket."
 
Vi är så glada att hon kom in där och hon kommer att ha det så roligt med sina blivande kompisar! :D
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0