Jag är tillbaka! :D

Efter att ha haft min andra blogg på vimedbarn.se så har jag länge funderat om jag skulle byta tillbaks till blogg.se och det tog inte lång tid förens jag gjorde det. Fattar inte varför jag bytade från första början, haha! Men nu är jag tillbaka, igen! :D

Jag tog och valde dem viktigaste inläggen från gamla bloggen och copy paste(ade) här, ja och det tog lita tid men tillslut så blev jag klar. Har även pillat med bloggdesignen lite, långt ifrån färdig men jag är nöjd än sålänge.

Annars har det varit sjukstuga här hemma i en hel vecka med förkylning, ont i halsen/ont när jag sväljer och såklart lite feber.. Men jag & Althea har verkligen bara stannat hemma och jag har försökt att inte va så nära henne och tvättat händerna ofta med sprit etc. Är livrädd för det här jävla RS viruset som går haj vilt, tror även att det är nästan hela Sverige som är det med?
 
Idag var det strålande väder, jag och Althea var ute och gick en promenad som blev på typ 5 km på 1 timme så jag är nöjd. Träffade på morsan en liten sväng och sedan fortsatte jag att promenera, jag bara älskar när solen skinner och nu längtar jag ihjäl mig till sommaren! Annars så sover lillan nu och imorgon är det fredag, full bokade hela helgen med 2 års kalas, hälsa på familjen, veckohandla eventuellt dra iväg på Sci-Fi mässan i Malmö och massa annat.
 
Det händer en massa med träningen just nu, mer vill jag inte berätta än men jag är sjukt taggad! Jag har många gånger sagt att jag ska träna och fixa drömkroppen men nu är det fan på allvar! ✌
ju mer folk säger att jag inte kan, ju mer vill jag visa dem fel!

bloggen har stått stilla = sjukstugan

Go morrn världen!

Ja jag vet att bloggen har stått stilla i några dagar och jag har eller ja är fortfarande sjuk.. Förkyld och ont i halsen men är på bättringsvägen iallafall, nu är de mest täppt i näsan och lita ont när jag sväljer bara. Jag verkligen hatar att vara sjuk! Lillan är änsålänge fortfarande frisk *peppar ta i trä* och jag hoppas att hon fortsätter att vara det! :)

 

Träningen har fått stå stilla i dagar och jag vill bara träna, gärna även när jag hade feber i förra veckan. NO PAIN, NO GAIN! Jag har köpt hem pilatesboll, gym matta och dessutom en träningsbok som är skriven av Sofi Fahrman & Julia Fors - Bodylicious : Så får du din drömkropp. Sjukt bra bok, läste lite i den igår och jag blev så super taggad! Jag verkligen älskar att träna, känslan innan och efteråt och självklart resultaten, det ända man behöver är ett eller några mål och ett jävla ranama / motivation! DU KAN OM DU VILL, DU VILL SÅ DU KAN, bästa uttrycken från mitt favorit band sedan barnsben » Svenska Akademien.

 

Annars så sover vår lilla prinsessa och hon utvecklas för varje dag, hon skrattar & babblar hur mycket som helst och man blir ju bara så glad, lycklig och varm i hela kroppen. Vår lilla älskling ♡ Finns inga ord som kan beskriva eller förklara hur mycket jag älskar henne, kärleken till våra barn är obeskrivlig! ♡ Nu ska jag mysa ner mig hos henne och sedan ska vi busa och mysa hela dagen tills pappa kommer hem :) ♡

Min vackra prinsessa » 3 månader & 8 dagar :) ♡

Har du ingen själ så har du fan inget hjärta iheller!

Skulle bloggat igår men fick aldrig tid över och sen somnade jag ^^, fick vara själv med Althea igår morse till nu ikväll då mannen är i Göteborg och jobbar plus sover över då finns inga måsten. Jag har inga problem att vara med henne själv för hon är jätte duktig på alla sätt och vis, men även OM det skulle bli jobbigt så kan jag hantera det! :)


Men där finns ju dem barn som skriker hela tiden och vad man än försöker så funkar inget .. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara en ensamstående mamma, jag vet vilket jobb det är att vara förälder och därför så tycker jag synd om dem mammor eller därav pappor som blir ensamstående. Som t.ex: pga att den andra parten inte bryr sig om sitt barn - fyfan för såna människor!

 

Jag har tyvärr fått uppleva det själv hela livet dock så har jag lärt mig vad jag aldrig ska göra och jag vet att: jag kommer aldrig att behandla mitt barn eller mina barn så, jag kan inte förstå hur man kan göra så? Har du ingen själ så har du fan inget hjärta iheller! Nog om det, var bara tvungen till att kräka av mig lite, haha! :)

 

Måndags var det som sagt vilodag när det gällde träning och på schemat var det att tvätta, laga middag, pilla i lägenheten och umgås massor med Althea ♡ Sedan var det såklart The walking dead i soffan med middag, visserligen äter vi alltid framför tvn i vardagsrummet.

Althea medans mamma tvättade - man ska vara en diva i tidig ålder, haha! ♡
 
Bild från i söndags då pappa busade med Althea efter bad ♡
 

Tisdag (läs: igår) blev det PW på lite mer än en halv mil och tränade med hantlarna här hemma. En timma något på Föräldragruppen och sedan hämtade ut mitt paket från H&M med Altheas "jeans" och "uggs" plus ett 2-pack med nappflaskor 250 ml från Apotea sedan så så busade vi massor och mös en hel del jag & Althea. Älskar att ha henne liggandes som en groda på brösten så man kan krama henne och lukta/pussa henne i håret ♡

 

Onsdag (läs: idag) så körde jag & Althea iväg till mamma & Cessi, där storasyster och systerdotter också var. Blev bjuden på frulle med gott pålägg och sedan körde vi alla och handlade lita. Nu sover lillan och snart kommer pappa hem, ska börja laga wokad biff med nudlar om en timme typ - svin gott! Sedan blir det duschen, mysa/busa hela familjen och pussa ihjäl min man, vi alla tre saknar honom när han är borta ju! ♡

 

OCH idag har Althea skrattat så mycket när jag busat med henne, hon älskar när man pussar/blåser henne på halsen så det kilas - åwwhhhh min lilla prinsessa ♡ :')


RSS 2.0