bloggen har stått stilla = sjukstugan

Go morrn världen!

Ja jag vet att bloggen har stått stilla i några dagar och jag har eller ja är fortfarande sjuk.. Förkyld och ont i halsen men är på bättringsvägen iallafall, nu är de mest täppt i näsan och lita ont när jag sväljer bara. Jag verkligen hatar att vara sjuk! Lillan är änsålänge fortfarande frisk *peppar ta i trä* och jag hoppas att hon fortsätter att vara det! :)

 

Träningen har fått stå stilla i dagar och jag vill bara träna, gärna även när jag hade feber i förra veckan. NO PAIN, NO GAIN! Jag har köpt hem pilatesboll, gym matta och dessutom en träningsbok som är skriven av Sofi Fahrman & Julia Fors - Bodylicious : Så får du din drömkropp. Sjukt bra bok, läste lite i den igår och jag blev så super taggad! Jag verkligen älskar att träna, känslan innan och efteråt och självklart resultaten, det ända man behöver är ett eller några mål och ett jävla ranama / motivation! DU KAN OM DU VILL, DU VILL SÅ DU KAN, bästa uttrycken från mitt favorit band sedan barnsben » Svenska Akademien.

 

Annars så sover vår lilla prinsessa och hon utvecklas för varje dag, hon skrattar & babblar hur mycket som helst och man blir ju bara så glad, lycklig och varm i hela kroppen. Vår lilla älskling ♡ Finns inga ord som kan beskriva eller förklara hur mycket jag älskar henne, kärleken till våra barn är obeskrivlig! ♡ Nu ska jag mysa ner mig hos henne och sedan ska vi busa och mysa hela dagen tills pappa kommer hem :) ♡

Min vackra prinsessa » 3 månader & 8 dagar :) ♡

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0