Har du ingen själ så har du fan inget hjärta iheller!

Skulle bloggat igår men fick aldrig tid över och sen somnade jag ^^, fick vara själv med Althea igår morse till nu ikväll då mannen är i Göteborg och jobbar plus sover över då finns inga måsten. Jag har inga problem att vara med henne själv för hon är jätte duktig på alla sätt och vis, men även OM det skulle bli jobbigt så kan jag hantera det! :)


Men där finns ju dem barn som skriker hela tiden och vad man än försöker så funkar inget .. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara en ensamstående mamma, jag vet vilket jobb det är att vara förälder och därför så tycker jag synd om dem mammor eller därav pappor som blir ensamstående. Som t.ex: pga att den andra parten inte bryr sig om sitt barn - fyfan för såna människor!

 

Jag har tyvärr fått uppleva det själv hela livet dock så har jag lärt mig vad jag aldrig ska göra och jag vet att: jag kommer aldrig att behandla mitt barn eller mina barn så, jag kan inte förstå hur man kan göra så? Har du ingen själ så har du fan inget hjärta iheller! Nog om det, var bara tvungen till att kräka av mig lite, haha! :)

 

Måndags var det som sagt vilodag när det gällde träning och på schemat var det att tvätta, laga middag, pilla i lägenheten och umgås massor med Althea ♡ Sedan var det såklart The walking dead i soffan med middag, visserligen äter vi alltid framför tvn i vardagsrummet.

Althea medans mamma tvättade - man ska vara en diva i tidig ålder, haha! ♡
 
Bild från i söndags då pappa busade med Althea efter bad ♡
 

Tisdag (läs: igår) blev det PW på lite mer än en halv mil och tränade med hantlarna här hemma. En timma något på Föräldragruppen och sedan hämtade ut mitt paket från H&M med Altheas "jeans" och "uggs" plus ett 2-pack med nappflaskor 250 ml från Apotea sedan så så busade vi massor och mös en hel del jag & Althea. Älskar att ha henne liggandes som en groda på brösten så man kan krama henne och lukta/pussa henne i håret ♡

 

Onsdag (läs: idag) så körde jag & Althea iväg till mamma & Cessi, där storasyster och systerdotter också var. Blev bjuden på frulle med gott pålägg och sedan körde vi alla och handlade lita. Nu sover lillan och snart kommer pappa hem, ska börja laga wokad biff med nudlar om en timme typ - svin gott! Sedan blir det duschen, mysa/busa hela familjen och pussa ihjäl min man, vi alla tre saknar honom när han är borta ju! ♡

 

OCH idag har Althea skrattat så mycket när jag busat med henne, hon älskar när man pussar/blåser henne på halsen så det kilas - åwwhhhh min lilla prinsessa ♡ :')


Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0