Jag är tillbaka! :D

Efter att ha haft min andra blogg på vimedbarn.se så har jag länge funderat om jag skulle byta tillbaks till blogg.se och det tog inte lång tid förens jag gjorde det. Fattar inte varför jag bytade från första början, haha! Men nu är jag tillbaka, igen! :D

Jag tog och valde dem viktigaste inläggen från gamla bloggen och copy paste(ade) här, ja och det tog lita tid men tillslut så blev jag klar. Har även pillat med bloggdesignen lite, långt ifrån färdig men jag är nöjd än sålänge.

Annars har det varit sjukstuga här hemma i en hel vecka med förkylning, ont i halsen/ont när jag sväljer och såklart lite feber.. Men jag & Althea har verkligen bara stannat hemma och jag har försökt att inte va så nära henne och tvättat händerna ofta med sprit etc. Är livrädd för det här jävla RS viruset som går haj vilt, tror även att det är nästan hela Sverige som är det med?
 
Idag var det strålande väder, jag och Althea var ute och gick en promenad som blev på typ 5 km på 1 timme så jag är nöjd. Träffade på morsan en liten sväng och sedan fortsatte jag att promenera, jag bara älskar när solen skinner och nu längtar jag ihjäl mig till sommaren! Annars så sover lillan nu och imorgon är det fredag, full bokade hela helgen med 2 års kalas, hälsa på familjen, veckohandla eventuellt dra iväg på Sci-Fi mässan i Malmö och massa annat.
 
Det händer en massa med träningen just nu, mer vill jag inte berätta än men jag är sjukt taggad! Jag har många gånger sagt att jag ska träna och fixa drömkroppen men nu är det fan på allvar! ✌
ju mer folk säger att jag inte kan, ju mer vill jag visa dem fel!

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0