så lyckligt lottad jag är! ♥

För varje dag som går så märker vi hur Althea utvecklas och gör stora framsteg. På söndag blir hon 2 månader, hon börjar att bli stor nu!
Jag är så obeskrivligt glad, lycklig, tacksam och jag har så mycket kärlek att ge min familj. När jag ser på denna vackra bild som är tagen när jag var gravid i 5:e månaden så blir jag helt värm i kroppen och jag får fjärilar i magen. Jag tänker tillbaks på när vi väntade vår prinsessa .. Jag har äntligen förstått att hon äntligen är här - det är ingen dröm eller fantasi längre! Det tog ett tag innan både jag & Adnan förstod att i alla dessa fina 9 månader vi väntade på henne så var hon nu hos oss. ♥
"den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge"

Annars så springer dagarna förbi och på torsdag ska Adnan tillbaks till jobb efter sin semester, vi gör så mycket med Althea för att passa på när han är hemma. Under förra helgen så fixade vi Netflix (vilket är kanon!) så började vi att kolla igenom Prison Break igen med Wentworth Miller. Vi kollade igenom hela säsong 1 och ska nu gå på säsong 2 när Adnan har nattat klart Althea, haha! :D Sedan har vi även invigt bärselen UTE och inte bara hemma, mina fina stjärnor!

 

Håller på att fixa ihop min förlossningsberättelse också, men där finns sååååå mycket att berätta :)
Kul att jag fått många läsare på bloggen, tycker dock att ni ska kommentera också! :} Ha en trevlig kväll, go natt!


Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0