DaDa & MaMa ♥

wow, vilken vecka! Haft fullt upp hemma och det händer saker här och där :'D
 
I onsdags var det 3 år & 6 månader sedan jag & mannen blev tillsammans, herregud vad tiden går fort fast det känns precis som om har varit jag och Adnan i alla år :')
" Tänk dig att för 3 år och 6 månader sedan blev det du&jag ♡ jag visste redan då att du var pusselbiten som jag fattats hela mitt liv. Månader blev till år ♡
Här står vi nu med vår vacker dotter Althea på 8 månader & vår fina katt Tiger, förlovade sedan drygt 2 år tillbaks, ett radhus, en ny volvo v50 och planerar att gifta oss en vacker dag.
Att få ha dig & Althea vid min sida i vått & torrt betyder allt för mig,
ni gör mitt liv värt o leva och ni visar mig vad riktig kärlek är!
Jag älskar dig Adnan, oss, vår familj idag, imorgon och förevigt  "

Lillan har även börjat säga DaDa (pappa) och MaMa & Ba (mamma) förra veckan, helt underbart!  Dessutom gör hon massa andra olika ljud så det är super kul att höra på henne, hon öppnar även lådorna nu så på med skåp- och lådspärr. 🙊

Altheas nya mat tider fungerar klockrent, vi bara vände på allt direkt eftersom vi har gett henne smakprover hur länge som helst så det var inga problem, så nu är det bara ersättning morgon + nattning kväll. ÅWH DUKTIGA TÖSEN! :D Hon vill även gå i trapporna till 3:e våningen också, så går man med henne i händerna så går hon upp i trapporna - skit sött! Samma sak med trösklar så lyfter hon upp benet lite mer, awwhh min duktiga tös! 
 
Annars har vi varit med Paulina, roadtrip med morsan, fått upp staketet + grind på baksidan, karnevalen, målat klart tvbänken (bild kommer när jag fått upp sakerna i och på tvbänken), varit ute hos brorsan, svägerska och brorsonen och även en sväng inom Paulina & Daniel på landet.
 
Idag måndag är det full av tvätt och städning av huset, Thea sover atm men hon vaknar snart för hon ska ha mat sedan blir det massa mys och bus tills pappa kommer hem! :)

8 månaders kontroll på BVC ✔

Morgonen började med sovmorgon för hela familjen, vet att Adnan väckte mig vid sju och han fick skynda sig till jobb. Där låg jag helt utspridd i sängen med Althea snarkandes i barnsängen.
När jag vaknade en liten stund efter så hör jag Althea sparka på sängkanten och babblar. 😍
 
Efter jag bytat blöja och fixat Althea så går vi ner i köket och ja då möts vi av Adnan och han skrattar åt mig .. Jag hade massa märken från kudden i ansiktet. Ja jag sov nog ganska gott, haha!
 
Syrran, Emina och morsan kom och våldgästade oss vid nio med ostfransbröd, muuuuums. Så vi satt här och mös i massor, jag älskar när familjen kommer på besök!
 
Innan lunch kom Adnan hem och då skulle vi på 8 månaders kontroll på BVC, där har vi inte varit på 2 månader så det skulle bli spännande att se hur hon växt o så - våran lilla prinsessa! :')
Lillan är nu 70 lång och väger 8195 😍
Hon följer kurvan perfekt och ska börja få annan mat som t.ex; leverpastej/skinka macka m.m :'D Hon får ju fortfarande mjölkersättning (läs: tillskottsnäring) men bara morgon och kväll. Hon gillar inte välling (dock ikväll fick hon ner iaf lite) eller gröt så det får bli ersättning tills hon är intresserad av de.
Annars får hon mellan 5-6 måltider per dag dvs frukost, mellis, lunch, mellis, middag o kvällsmat.
 
Hon skiker glatt hela tiden, babblar, skrattar, ler, busar, flörtar, leker, kelar och ja allt. Hon sitter själv och ja några månader till sen går hon hoppas jag :D Lillan är så duktig med allt och vi är så stolta över henne, vårt lilla hjärta. Hon kryper baklänges so far för hon vill hellre stå upp och gå med hjälp av oss eller andra i familjen/vännerna eller springa runt i gåstolen. Hallllååå helt ny värld för henne när hon ser mer ju :D
Från detta lilla knyte på 10 minuter gammal .. 
.. till denna stora tösen, 8 månaders vackra tös!
 
8 tänder har hon nu och vi har fått börja använda storlek 80 i kläder, men hallå snart är hon 1 år också. Jag älskar att jag/vi får äran att se henne växa upp till att bli en kvinna, jag älskar hur hon är (plus att hennes underbara personlighet börjar komma fram nu) och jag älskar min lilla prinsessa som jag och Adnan har skapat.
En gnutta mig och en gnutta Adnan - tadaaaa!
Vi älskar dig Althea med hela våra hjärtan tills dem slutar att slå ..

en fartfylld helg!

Fredagsmorgonen bjöd på en PW och träning, svettigt och skönt!
Adnan jobbade hemifrån och han rensade även ut saker från förrådet och slängde det på tippen, jag målade CD stället och sedan på eftermiddagen så var det bajram middag hos svärföräldrarna - så mysigt & gott (som vanligt)!
 
Lördagen var det vilodag med träningen så jag passade på att måla vår malmbyrå + lackhylla från Ikea. Svärföräldrarna kom hit vid 9 på frulle och kaffe. Vid 13 var det "fest" på stranden för en av våra bästa vänner Jonas som fylla 23 år. Sedan vid 16 var det dax för grillning hos Sadde (Altheas gudfar) med Pierre och sedan hem precis innan nattning för Althea.
 
Idag söndag så vaknade vi alla vid 7 så jag drog ner i källaren och målade klart byrån och lackhyllan. Körde även till Coop och veckohandlade där efter kom morsan på besök. Vid halv 4 kom brorsan, svägerskan och brorsonen hit på pizza och bara mys! Älskar när man umgås med familjen och vännerna, fins inget bättre!
 
Tycker vi haft flera fartfyllda veckor på rad nu men det ser klarare ut inför nästa, haha! :D
 
Althea växer och utvecklas så sjukt mycket nu, hon pratar hur mycket som helst och härmar oss. Gör andra roliga ljud och springer mer och mer i gåstolen och även när man går med henne när man håller henne i händerna.
Lilla prinsessan, tacksam att vi fick dig och tacksam för livet du ger oss. DU är vår anledning i livet, vår lilla skatt! Mamma och pappa älskar dig mer än vad ord kan beskriva
 
 

i n r e d n i n g | shabby chic ♥

Jag har verkligen blivit helt förälskad i inredning, det är typ snart shabby chic i hela huset eller ja förutom i källaren och Altheas rum :'D Så jag har målat om alla möbler på plan 2/3 och jag är så nöjd med resultatet!
Jag har alltid sagt att när vi flyttar till hus ska jag inreda hela i shabby chic och ja det är på god väg, vardagsrummet fick sig ett lyft nu och det ser annorlunda ut än innan.
 
Dum som jag var så glömde jag att ta en före bild innan jag började -.-
 
EFTER - close up!
 
I fredags gick jag loss med möblerna och blev klar idag. Först grundmåla och sedan snickerifärg på de - halvblank 40.
Nästa helg ska jag gå på vår fina tvbänk och ja jag har lita planer på hur jag ska göra - det får ni se då! ;)

stucken av en humla innanför byxorna?

Go kväll!
Ja hur fan lyckades jag med det egentligen? Att bli stucken av en humla innanför byxorna?
 
Det var igår jag var hos mormor och lämnade över dopklänningen på morgonen och vi satt vid matbordet och snackade lite. Rätt var det var så stack det till och kliade på knäet först men sen på vaden och sen kändes det som om något bet mig på insidan av låret ..
Min första tanke var : "åwh nä en jävla spindel (då jag hatar spindlar)!"
 
For upp ur stolen och springer in i vardagsrummet, slänger av byxorna i farten (tror aldrig jag slängt av mig ett par byxor så snabbt innan) och ja skriker för det bränner satan ju! Mormor fick agera sjuksköterska och sedan gråmade jag mig lite, hahahaha! Det gjorde ont. xD
 
Imorse när jag pratade med Adnan i telefon så ryckte Thea mig i håret och jag säger AjAj och såklart upprepar hon AjAj 😍 🙊 Hon börjar bli stor den där lilla tösen, BVC på tisdag - ska bli kul och se om/hur mycket hon har växt.
Annars har jag träffat min bff, umgåts med familjen, tvättat/städat, tränat, fixat i trädgården och ja blivit stucken av en humla m.m.
 
Imorgon är det fredag och även bajram så det blir goooood mat hos svärföräldrarna imorgon, woop woop :D
Till helgen är det födelsedagsfirande för en av våra närmsta vänner Jonas så vi ska grilla och bara hänga med folket. Veckohandla och träffa grabbsen på söndag för grillning hos Lillans gudfar - trevligt och underbart att hänga med våra vänner!
🅜🅘🅢🅢🅨 /
ᴍᴀᴍᴍᴀ ♥, ᴡɪғᴇʏ, ɴᴇᴡ ʏᴏʀᴋᴇʀ, ᴍᴜsɪᴋ, sᴛʀᴇᴇᴛᴡᴇᴀʀ, ᴛᴀᴛᴛᴏᴏs, ʟᴀɴᴅsᴋʀᴏɴᴀ ᴅᴀɴssᴛᴜᴅɪᴏ & ᴛʜᴇ ᴡᴀʟᴋɪɴɢ ᴅᴇᴀᴅ 👌
👻 ʜᴜɴɴɪᴇᴘᴜɴᴄʜ

ᴋᴏɴᴛᴀᴋᴛ: ᴍɪᴄʜᴇʟʟᴇ@ᴍɪssʏ.ɴᴜ