DaDa & MaMa ♥

wow, vilken vecka! Haft fullt upp hemma och det händer saker här och där :'D
 
I onsdags var det 3 år & 6 månader sedan jag & mannen blev tillsammans, herregud vad tiden går fort fast det känns precis som om har varit jag och Adnan i alla år :')
" Tänk dig att för 3 år och 6 månader sedan blev det du&jag ♡ jag visste redan då att du var pusselbiten som jag fattats hela mitt liv. Månader blev till år ♡
Här står vi nu med vår vacker dotter Althea på 8 månader & vår fina katt Tiger, förlovade sedan drygt 2 år tillbaks, ett radhus, en ny volvo v50 och planerar att gifta oss en vacker dag.
Att få ha dig & Althea vid min sida i vått & torrt betyder allt för mig,
ni gör mitt liv värt o leva och ni visar mig vad riktig kärlek är!
Jag älskar dig Adnan, oss, vår familj idag, imorgon och förevigt  "

Lillan har även börjat säga DaDa (pappa) och MaMa & Ba (mamma) förra veckan, helt underbart!  Dessutom gör hon massa andra olika ljud så det är super kul att höra på henne, hon öppnar även lådorna nu så på med skåp- och lådspärr. 🙊

Altheas nya mat tider fungerar klockrent, vi bara vände på allt direkt eftersom vi har gett henne smakprover hur länge som helst så det var inga problem, så nu är det bara ersättning morgon + nattning kväll. ÅWH DUKTIGA TÖSEN! :D Hon vill även gå i trapporna till 3:e våningen också, så går man med henne i händerna så går hon upp i trapporna - skit sött! Samma sak med trösklar så lyfter hon upp benet lite mer, awwhh min duktiga tös! 
 
Annars har vi varit med Paulina, roadtrip med morsan, fått upp staketet + grind på baksidan, karnevalen, målat klart tvbänken (bild kommer när jag fått upp sakerna i och på tvbänken), varit ute hos brorsan, svägerska och brorsonen och även en sväng inom Paulina & Daniel på landet.
 
Idag måndag är det full av tvätt och städning av huset, Thea sover atm men hon vaknar snart för hon ska ha mat sedan blir det massa mys och bus tills pappa kommer hem! :)

RSS 2.0