8 månaders kontroll på BVC ✔

Morgonen började med sovmorgon för hela familjen, vet att Adnan väckte mig vid sju och han fick skynda sig till jobb. Där låg jag helt utspridd i sängen med Althea snarkandes i barnsängen.
När jag vaknade en liten stund efter så hör jag Althea sparka på sängkanten och babblar. 😍
 
Efter jag bytat blöja och fixat Althea så går vi ner i köket och ja då möts vi av Adnan och han skrattar åt mig .. Jag hade massa märken från kudden i ansiktet. Ja jag sov nog ganska gott, haha!
 
Syrran, Emina och morsan kom och våldgästade oss vid nio med ostfransbröd, muuuuums. Så vi satt här och mös i massor, jag älskar när familjen kommer på besök!
 
Innan lunch kom Adnan hem och då skulle vi på 8 månaders kontroll på BVC, där har vi inte varit på 2 månader så det skulle bli spännande att se hur hon växt o så - våran lilla prinsessa! :')
Lillan är nu 70 lång och väger 8195 😍
Hon följer kurvan perfekt och ska börja få annan mat som t.ex; leverpastej/skinka macka m.m :'D Hon får ju fortfarande mjölkersättning (läs: tillskottsnäring) men bara morgon och kväll. Hon gillar inte välling (dock ikväll fick hon ner iaf lite) eller gröt så det får bli ersättning tills hon är intresserad av de.
Annars får hon mellan 5-6 måltider per dag dvs frukost, mellis, lunch, mellis, middag o kvällsmat.
 
Hon skiker glatt hela tiden, babblar, skrattar, ler, busar, flörtar, leker, kelar och ja allt. Hon sitter själv och ja några månader till sen går hon hoppas jag :D Lillan är så duktig med allt och vi är så stolta över henne, vårt lilla hjärta. Hon kryper baklänges so far för hon vill hellre stå upp och gå med hjälp av oss eller andra i familjen/vännerna eller springa runt i gåstolen. Hallllååå helt ny värld för henne när hon ser mer ju :D
Från detta lilla knyte på 10 minuter gammal .. 
.. till denna stora tösen, 8 månaders vackra tös!
 
8 tänder har hon nu och vi har fått börja använda storlek 80 i kläder, men hallå snart är hon 1 år också. Jag älskar att jag/vi får äran att se henne växa upp till att bli en kvinna, jag älskar hur hon är (plus att hennes underbara personlighet börjar komma fram nu) och jag älskar min lilla prinsessa som jag och Adnan har skapat.
En gnutta mig och en gnutta Adnan - tadaaaa!
Vi älskar dig Althea med hela våra hjärtan tills dem slutar att slå ..

Kommentarer
tinabanck.se
22/07 2015 kl. 10.04

Åh vilken prinsessa! Så kul att läsa. :) Efter 1 år så springer tiden iväg - du har säkert hört det massvis med gånger men ta till vara på tiden!

Svar: Tack, kul & höra! Ja jag vet, vart finns pausknappen? :]
Michelle


Alice
23/07 2015 kl. 22.16

Men såå söt!

Svar: awh tack! :D
Michelle
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0