en fartfylld helg!

Fredagsmorgonen bjöd på en PW och träning, svettigt och skönt!
Adnan jobbade hemifrån och han rensade även ut saker från förrådet och slängde det på tippen, jag målade CD stället och sedan på eftermiddagen så var det bajram middag hos svärföräldrarna - så mysigt & gott (som vanligt)!
 
Lördagen var det vilodag med träningen så jag passade på att måla vår malmbyrå + lackhylla från Ikea. Svärföräldrarna kom hit vid 9 på frulle och kaffe. Vid 13 var det "fest" på stranden för en av våra bästa vänner Jonas som fylla 23 år. Sedan vid 16 var det dax för grillning hos Sadde (Altheas gudfar) med Pierre och sedan hem precis innan nattning för Althea.
 
Idag söndag så vaknade vi alla vid 7 så jag drog ner i källaren och målade klart byrån och lackhyllan. Körde även till Coop och veckohandlade där efter kom morsan på besök. Vid halv 4 kom brorsan, svägerskan och brorsonen hit på pizza och bara mys! Älskar när man umgås med familjen och vännerna, fins inget bättre!
 
Tycker vi haft flera fartfyllda veckor på rad nu men det ser klarare ut inför nästa, haha! :D
 
Althea växer och utvecklas så sjukt mycket nu, hon pratar hur mycket som helst och härmar oss. Gör andra roliga ljud och springer mer och mer i gåstolen och även när man går med henne när man håller henne i händerna.
Lilla prinsessan, tacksam att vi fick dig och tacksam för livet du ger oss. DU är vår anledning i livet, vår lilla skatt! Mamma och pappa älskar dig mer än vad ord kan beskriva
 
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0