stucken av en humla innanför byxorna?

Go kväll!
Ja hur fan lyckades jag med det egentligen? Att bli stucken av en humla innanför byxorna?
 
Det var igår jag var hos mormor och lämnade över dopklänningen på morgonen och vi satt vid matbordet och snackade lite. Rätt var det var så stack det till och kliade på knäet först men sen på vaden och sen kändes det som om något bet mig på insidan av låret ..
Min första tanke var : "åwh nä en jävla spindel (då jag hatar spindlar)!"
 
For upp ur stolen och springer in i vardagsrummet, slänger av byxorna i farten (tror aldrig jag slängt av mig ett par byxor så snabbt innan) och ja skriker för det bränner satan ju! Mormor fick agera sjuksköterska och sedan gråmade jag mig lite, hahahaha! Det gjorde ont. xD
 
Imorse när jag pratade med Adnan i telefon så ryckte Thea mig i håret och jag säger AjAj och såklart upprepar hon AjAj 😍 🙊 Hon börjar bli stor den där lilla tösen, BVC på tisdag - ska bli kul och se om/hur mycket hon har växt.
Annars har jag träffat min bff, umgåts med familjen, tvättat/städat, tränat, fixat i trädgården och ja blivit stucken av en humla m.m.
 
Imorgon är det fredag och även bajram så det blir goooood mat hos svärföräldrarna imorgon, woop woop :D
Till helgen är det födelsedagsfirande för en av våra närmsta vänner Jonas så vi ska grilla och bara hänga med folket. Veckohandla och träffa grabbsen på söndag för grillning hos Lillans gudfar - trevligt och underbart att hänga med våra vänner!

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0