träning, väla, ny vagn och familjemys!

Förutom att det snart är helg igen så är det snart söndag = Ullared ✌
Veckan har sprungit iväg och den har bjudit på mycket roliga saker med familjen och vänner.
 
Måndags morgon var det träning och sedan körde jag och Althea till min farmor i ottan, när vi kom hem var vi hemma och mös/busade för att det piss regnade ute precis när vi kom innanför dörrarna. Jag köpte även ett gåband så nu finns inga bortförklaringar med att jag inte vill gå ut när det regnar osv. För nu har jag ett ståendes här hemma, haha!
 
Nästa månad har jag och mannen varit tillsammans i 3 år och 6 mån, känns som vi har varit tillsammans föralltid och så ska det vara resten av våra liv också :) Min älskade familj, vad vore jag utan er?
 
 
Tisdags morgon var det träning sedan hängde vi med syrran och Emina ner till stan för shopping och fika. Där gck vi i några timmar sedan var det hem och lämna Lillan till mannen så begav jag mig för att köpa en annan vagn (resevagn) som ska vara i bilen så man slipper bära Thea i babyskyddet då hon väger lite mer nu, det är jobbigt och bära plus att vår parkering är en bit ifrån huset..
Quinny Zapp » Färgen är gräslig men ska försöka tvätta den i svart textilfärg :)

Och såhär lite plats tar den i vår v50, hade det varit vår Brio Happy 2014 hade den tagit all plats :P
 
Althea fick även hem sina home made harem byxor som jag beställt av en tjej på instagram, super fina!
 
 
 
Onsdag (läs: igår) var det vilodag med träning. Adnan körde till Göteborg tidigt och syrran lämnade Emina här redan halv 7 för sedan skulle vi iväg med mamma till Väla för shopping & mys. Emina fyller 8 år nu den 2 juli så hon fick välja presenter av mamma :)
 
Jag, Althea och Emina körde hem till mamma innan lunch för att gå ut med Cessi och sedan när vi varit ute och gått och precis kom innanför dörren så kommer mamma, vi körde iväg direkt till Väla och där åt vi lunch på Ikea. Sedan gick vi och mös på Väla med shopping och glass, vi körde hem vid 16 och där väntade syrran ivrigt på sin saknade dotter 

På kvällen kom mannen hem vid halv 7 och då väntade vår dotter ivrigt på honom , hon blir så glad när pappa kommer hem och dem busade/mös hur mycket som helst och sedan nattade jag Lillan vid 20 och både hon och jag deckade ..
 
Idag    t   o   r   s   d   a   g, har jag tränat lite på morgonen men ska träna mer ikväll då Lillan springer runder och pillar på allt, hahaha! Tvättar några maskiner och efter lunch ska jag och Althea promenera ner till stan för att träffa min bff Paulina på lunch och massa mys

ikväll blir det bara familjen, det är det alltid på kvällen när mannen kommer hem - klagar aldrig för att spendera tid med min familj - älskar er tre till månen och tillbaka!

RSS 2.0