7 månader, skolavslutning & strömavbrott

Vilken fartfylld dag :D
 
Idag blir vår lilla prinsessa 7 månader, åwh ärligt så får jag ont i magen med tanke på att jag ska snart börja jobba igen och dessutom fyller lillan snart 1 år? Ja alla åldrar har sin charm men tiden går verkligen fort, det händer så obeskrivligt mycket det första året och jag är evigt tacksam för att vi fick Althea och att allt har gått bra. Jag är så stolt över henne och älskar henne & hennes utveckling, mitt lilla charmtroll!
 
Morgonen bestod av skolavslutning för den stora prinsessan dvs min systerdotter Emina som gick ut 1an, herregud när blev hon så stor? :'D Där satt syrran, jag, Althea och mamma - helt sentimentala
Stolt över Emina och hennes utveckling *stolt moster*, hon är så fin och underbar på alla sätt & jag älskar henne så mycket!

Vackraste!

När jag och Althea kom hem så fick hon springa runder i sin gåstol (går bara snabbare och snabbare för varje dag), satte igång barnkanalen och Althea ställer sig vid tvn och dansar & babblar, haha!
Några minuter senare blir det strömavbrott, jag bara amen va fan och jag blir förbannad för Althea skulle ha mat inom den närmsta halvtimmen och ja jag kunde ju inte värma den på något vis precis ..
Ringde elbolaget och då var det strömavbrott i stor del av stan och dem visste inte när strömen skulle komma tillbaka ..
skit kul -.-

Panik med att jag måste iväg och fixa maten så vi skulle bege oss hem till morsan. När jag väl knäppt Althea i babyskyddet så sätts tvn på igen, hallelujah där men asch vi drog till morsan ändå på middag och sedan kom syrran och Emina - blev en mysig fm + em med familjen :)

Jag nattade Althea vid 20 och ja hon sover fortfarande, mannen sover i Båstad då han är iväg med jobbet så Althea får sova i vår säng i sitt babynest eftersom hon hela tiden rullar från rygg till mage och mjah jag är inte redo att släppa babynestet än :')

Här sitter jag med laptopen, katten sidan om mig, Gladiator på tvn och nu ska jag
och mannen babbla lite i telefon och snart är det läggdags för oss 3

Kommentarer
Johanna
15/06 2015 kl. 21.36

JAG VET tiden går så himla fort med de små. Men det är också kul att se dem växa :)

Svar: ja men man vill gärna pausa lite också även om det är super kul med utveckling :)hur går de för er? :)
Michelle
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0