o n s d a g ♥

Förutom att skatteåterbäringen kom in på kontot förra veckan så kan man bara tacka och ta emot de tusenlappar man fick tillbaka :D prisa gudarna här kommer skatteåterbäring
Dem kom lägligt tills jag och Manda ska till Ullared också nästa vecka \m/


Fredags var det tvättedags och dessutom student, själv var det 6 år sedan jag tog studenten så lita nostalgi blev man och alla minnen dök upp i huvuet - fyfan vad roligt vi hade trots att det spö regnade, haha! Annars hade vi mamma, mormor och morbror på besök, så vi satt på altanen och mös med fika. Kvällen var det studentfirande för bästa Denice, den tösen har jag känt i 10 år .. Glömmer aldrig hur hon var som liten, hon sprang alltid och sa hata HIF (för jag gillar HIF).
Men vi hade trevligt med go mat och fint sällskap :)

Älskade familj
 
Lördagen blev det underbara morgon promenad med ute träning + mina 100 situps (dagligen). Mamma fylla år också så vi hade ett litet firande med syrran, Emina, mormor, Roger och Ann-Marie, vi grillade, skrattade, bara mös och hade det trevligt!
 
Jag hade köpt en snygg kökssoffa i shabby chic stuk så den hämtade mannen, har olika projekt igång och här kommer bli så satans snyggt sen!

Söndag uppe i ottan, körde iväg och veckohandlade på Coop.
Sedan vid 10 var vi hemma hosAmanda & Jonas på frulle och bara mös!
Svärföräldrarna kom hit på eftermiddagen med ett bord vi fick så bytade vi mot ett av våra, fick köra hem till brorsan i Saxtorp och låna hans cirkelsåg. Kom hem och kapade av 20 cm av bordet (vilket blev så mycket bättre).

Måndagen gick jag och Lillan med syrran i stan på fika & shopping, hur mysigt och roligt som helst.
Familjen är verkligen det bästa!
På eftermiddagen när Adnan kom hem så fick han ta hand om Althea medans jag var i källaren och slipade bordet och det blev snyggt, nu ska jag bara måla det nu till helgen :D
 
Tisdagen så fick jag städa huset, tvättade och Denice kom hit innan lunch så gjorde vi pannkakor med glass och nutella - mums! Mot kvällen körde mannen iväg till Göteborg för jobb inför morgondagen, så jag och Althea mös & busade extra mycket.
På 1 vecka har hon blivit så mycket snabbare på att röra fötterna när man går med henne - duktig prinsessa!

Idag   o   n   s   d   a   g   så möttes jag och Althea av att Tiger hade spytt ner hallmattan, great ..
Althea fick sin mat och jag satte henne i sin gåstol så hon sprang runder i den medans jag gjorde mina situps. Hon är så klåfingrig och har märkt att det finns mer saker i hennes höjd xD HAHA, älskar den lilla busungen!
 
Bästa mamma kom hit vid 10 tiden precis när Althea hade vilat (perfekt!) och sedan kom Sofie hit. Vi begav oss mot Karslund för att ta lita bilder på Lillan, idag har hon varit lita svårflörtad antagligen för att hon har saknat pappa för när han kom hem nu ikväll så blev hon lyrisk (som alltid! :D)
 
mammas lilla ögonsten ♥
 
Nu sover snuttan, mannen är i källaren och jag sitter här och små glor på tvn.
Ska hämta lita glass och bara krypa ner i soffan

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0