andra mars tvåtusenfemton

Vilken mysig och underbar helg
 
Fredags ställde jag mig på vågen och den visade 1,5 kg mindre på bara den veckan, fyfan vad glad jag blev! Annars så gick jag en promenad på morgonen och hängde med morsan och syrran till veterinären med Cessi för vaccination och en koll. Senare mot kvällen kom mannen hem och då blev det bara fredagsmys för hela slanten!
 
Lördags så var vi på kalas för min brorson Albin som fyllde 2 år (i torsdags), vi hade köpt en tunnel som kan sprängas till hans Brio tågbana och han älskade den, faster kan! ;) Sedan skulle vi & våra vänner Amanda & Jonas åka till Sci-Fi mässan i Malmö men det blev aldrig av så dem kom hit på kvällen istället då vi hade retro gaming night och pizza & cola zero - mums! Alltid mega trevligt och mysigt att träffa dem
 
Igår söndag så drog jag igång med hård träning här hemma med blandade övning som t.ex: burpees, knäböj med hopp, bergsklättraren, squats ✌, bootypress m.m. I LOVED IT! Jag tränade så hårt att jag blev helt slut i kroppen och illamående men fyfan vad bra det kändes, har inte tränat just så på 1 år. Men nu är det igång igen och jag är så taggad! Älskar att träna och bästa träningen är självklart squats och burpees för mig :D

Annars så var vi bara hemma och bara tog det lugnt hela familjen, Althea fick bada, vi busade och mös hur mycket som helst. Dessutom så kan hon vände sig från rygg » sida själv och sida » rygg - så duktig vår lilla prinsessa är!
Jag beställde hem en ny jacka och byxor i fleecefodrat, vindtätt och vattenavvisande funktionsmaterial som hon kan ha i några månader framöver, så hon slipper ha en tjock overall när våren börjar närma sig. HM levererar alltid, fick detta set för 90 spänn!

 


 
 
 
Idag är det måndag igen och just nu tvättar jag, när tvätten är klar ska jag och Althea ut och promenera, vi ska även hämta upp Amanda så vi kan promenera tillsammans :) Idag är det den andra mars, vad fan hände? Nästa vecka på onsdag blir Althea 4 månader och hon kan börja använda sina byxor i storlek 68 idag ..
 

Kommentarer
♥ Sojka ♥
02/03 2015 kl. 13.20

Grattis till viktnedgången! :) Underbart ju! :D

Svar: Tack, ja det känns skönt i kroppen! :D
Michelle


Johanna
02/03 2015 kl. 17.03

Låter som ni haft en härlig helg! Jagnjöt också av att ha familjen samlad. Det är inte så ofta man får tid till varandra, utan bara på helgerna och då får man passa på!

Svar: Det är det bästa som finns att ha familjen samlad! :) ja precis, det måste man ta vara på!
Michelle
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0