DIET | DAG 1

Go kväll!
 
Vilken helt underbar dag det har varit, vädret har varit såååå kalas och redan imorse klockan sju när jag var ute på PW med Althea i vagnen så var det vaaaaarmt. Vår känslor deluxe!
 
Annars så har vi varit hemma, min syrra kom på kaffebesök och bebismys, jag har ringt lita ärende och sedan var jag & Althea på en liten roadtrip. Alltså Althea känns större och större för varje dag, hon babblar och skrattar som tusan hela tiden. Utveckling och framstegen ser vi varje dag och igår var det första gången hon fick smaka annan mat än mjölkersättning, puré med banan & persika smak. HAHA så söt, vilka grimascher hon gjorde men hon tyckte det var gott iallafall. Sjukt roligt, jag var helt exalterad här hemma och har varit i några dagar.
Som sagt 4 månader blir hon på onsdag, mitt lilla hjärta :')

Althea (2 månader & 1 vecka) och mamma
 
Vi är så tacksamma och lyckliga för vårt lilla underverk, tiden går så fort och vi bara går och njuter & ler hela dagarna.
Jag har sagt det innan men jag säger det igen: att vara förälder är världens bästa jobb

Äntligen har jag inte glömt bort att fota hennes über söta batgirl hoodie, köpte den för längesen men äntligen dock börjar den bli liiite för liten, haha min stora tjej! :) Fick även hem min leverans i fredags från mmsports.se, lyckligtjej89!

Annars är det första dagen på min diet, massa att tänka på men imorse vid invägningen hade jag gått ner lite till sedan förra veckan - oh happy days! Adnan har precis nattat Althea så vi ska mysa ner oss i soffan och bara få vara Michelle & Adnan

Kommentarer
Stina på Vimedbarn.se
12/03 2015 kl. 17.28

Hej, vi är snart klara med uppdateringen idag. Varmt välkommen tillbaka till Vimedbarn!
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0