fredag den 13:onde! 💪

Oj vad jag inte har orkat blogga denna vecka, har verkligen haft fullt upp med precis allt.

Tisdags så var det dax för PW (som vanligt) som jag gör varje morgon kl. 05. Tvättade och var ute på besök hos farmor en runda men fick åka nästan direkt igen för hon var sjuk. Styrketränade hemma på eftermiddagen när Adnan hade kommit hem annars så var det att umgås med familjen - jag älskar det!

Althea började göra höga glädje skrik i måndags och håller på med det i timmar samtidigt som hon bara babblar, skrattar och ler hela tiden, åwh helt underbart och roligt! Som jag & Adnan skrattade, sån kärlek & glädje!
 
Onsdags blev vår lilla prinsessa  4 månader och ja tiden springer iväg ..
På morgonen promenerade vi till mormor en sväng och snackade skit med morbror & morsan + Cessi och Angelica som också kom dit. Sedan vid lunch promenerade jag och mamma mot ICA för jag skulle hämta ut ett paket till min kusins dotter Thyra, sedan skiljdes vi åt och jag & Althea promenerade hem igen.
 
På kvällen så badade vi henne och hon fick puré såklart, hon är så duktig och intresserad av annan mat än
mjölkersättning. Såååå roligt och spännande! Hon kan även vända sig själv från rygg » mage .. förfan :')
 
Torsdags och ja morgon PW, haha! Behöver jag ens berätta? :D Sofie kom hit vid lunch sedan promenerade vi ner mot stan och mös lita, handlade även hem gröt till lillan och en ny puré med potatis & majs. Kvällen var det som vanligt umgås hela familjen då alltid eller ja för det mesta får jag väl säga att Adnan kommer hem vid 18 tiden och vi nattar Althea typ 19-20.30 beroende på hur trött hon är.
 
Idag fredag (den 13:onde) har jag gått en morgon PW på typ 5,5 km på 40 min isch 💪 Bättre tider och kondition, det kommer. Kom hem och duschade/fixade innan vi skulle till BVC för 4 månaders kontroll ✔
Althea är 64 cm lång och väger 6415 gram - stooooor flicka!
 
Hem direkt och ge henne mat och sedan iväg igen till Eminas  (min systerdotter) skola för att se "Musikskatten" och hon var jätte duktig som vanligt! Därefter blev det hem igen för att tvätta 12-16 och nu har Althea fått mat nyligen och hon deckade eftersom hon och jag har lagt på filtar på golvet och busat hur mycket som helst :D
 
Passar på att blogga för det har man knappt tid med, här är fullt hus 24/7 - klagar inte.
Annars väntar vi in mannen och sedan blir det lövbiff med potatisklyftor med en läcker sallad - mums!

 lita bilder från veckans gång
 
Ha en suverän helg och NJUUUUT av vårt fina väder vi har! ☼

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0