uppdatera bloggen, vad e det? ^^

Fy fan vad dagarna springer iväg och lillan bara växer & frodas
 Sist jag bloggade var det fredagen den 13onde och ja det är ju ändå 10 dagar sen och massoooor har hänt!
Jag har sååå mycket att berätta ^^ 
Lördagen den 14onde blev det som sagt min morgon PW (alltid) och sedan vid 14 var det faktiskt kalas för min kusin Anna's dotter Thyra som fyllde 3 år. Så där var vi och umgicks och mös med dem, Thyra blev jätte glad för hennes present hon fick av oss » en pippi långstrump väska.
 
Söndagen körde vi och veckohandlade på City gross i Hyllinge och inom Väla en runda. Körde även hem till svärföräldrarna och vi köpte en diskmaskin - vilket är GULD! Annars fick Althea testa sin hoppegunga för första gången som hon hade fått av sin moster och kusin, Althea älskade verkligen den också! Skit kul att se henne sitta och leka med fötterna
 
Måndag igen, då tvättade jag på morgonen + PW och min kusin Anna med familj kom hem här på besök - mega mysigt! Förutom att jag busar och myser hur mycket som helst med Althea varje dag så var det familjemys när mannen kom hem - som vanligt :)
 
Tisdagen fick Althea testa på gröt och hon älskaaaade den, jag var på föräldragruppen, PW och sedan på eftermiddagen träffade jag tjejerna som jag träffade på föräldrarutbildning på MVC när jag väntade Althea - trevligt & mysigt!
 
Onsdagen var det vilodag med tränandet så mamma kom på besök på morgonen, på eftermiddagen träffade jag min bff Paulina i stan där vi fikade och mös. Adnan kom inte hem förens vid halv åtta på kvällen så jag och Althea passade på att mysa/busa extra mycket.
 
Torsdag blev det PW såklart och man fick veta hur mycket skatteåterbäring man får tillbaka i juni :D Körde även till Ikea med Paulina och shoppade lite till lillan.
 
Fredag igen med PW och tvätta på morgonen. Annars så har jag fixat lite i Altheas rum och sedan hade jag & mannen lita gaming night när vi hade nattat Althea :) Dessutom var det rocka sockorna dagen så jag hade två olika strumpor, annorlunda är bra & roligt!
 
Lördagen blev det PW (bättre resultat) och vågen visade mindre 💪
Hjälpte min stora syster via datorn, var och veckohandlade på Coop medans Adnan & Althea hade pappa & dotter tid tillsammans
Vi passade på att gjuta Althea's händer & fötter, jätte roligt och sött och rocka sockorna idag igen såklart!
 
Söndag (vilodag) då var det vår dag (inte för vi räknar månader utan bara år) men vi säger alltid att idag är det vår dag den 22:e varje månad :) Adnan's lillebror Dzenan fylla 20 år så vi var där ute på eftermiddagen och då upptäckte även svärmor/farmor att Althea fått 2 tänder i underkäken inte konstigt hon varit gnällig och lite mer varm än vanligt.. ÅHHH vår stora tös!
Annars fick vi höra lita positiva saker, vi HOPPAS HOPPAS HOPPAS! *peppar ta i trä*
 
IDAG måndag den 23:e så fick det bli en snabb PW på knappt 30 minuter då jag såklart försov mig .. Ångest jag fick men hant gå 3 km iallafall, hem och duscha innan Adnan skulle köra till jobb. Annars har jag ringt Bildeve och bokat tid för att byta till sommardäck på volvon aka pärlan, åwh snart sommar
Vid 11 tiden körde jag och lillan hem till mamma en runda och träffade syrran & Cessi också, nu kom vi hem vid 13 och då fick hon lita mat och för en stund somnade hon i babygymmet så jag passar på att fixa lita för det är nu hon sover liiite längre än sina powernaps, haha!Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0