Farsdag = förvärkar 2014 ♥

Exakt vid den här tiden förra farsdag dvs förra året så ville Adnan gjuta min mage en sista gång ..
men ack sån tur att vi inte började att göra det för vid 21 tiden drog mina förvärkar igång
Här är jag förra året på farsdag = nära att spricka xD
 
Jag kommer ihåg stunden och känslorna som for i hela kroppen och framförallt längtan efter lilla Althea, det tog 30,5 timmar tills vi fick träffa henne för första gången och ja det var magiskt. På onsdag blir vår lilla prinsessa hela 1 år, vi kan inte fatta att det redan har gått 1 år? Alla sa i början när vi hade fått Althea att ta vara på tiden för det går för fort - jotack ni hade rätt!
 
mina hjärtan!   11/11 2014
 
Imorse gick jag och Althea upp och lät pappa sova lite så hon fick sin välling och vi kunde ta Adnans paket från Althea ;) Vi gick upp och sa grattis på farsdag och Althea gav pappa paketet, i paketet fanns en snygg vit ram och med en awesome text " Vi känner en superhjälte (superhjältemärke med P) Vi kallar honom Pappa.

Althea har verkligen fått världens bästa pappa som älskar henne mer än allt och finns där för henne alla dagar i vått som torrt. Att se hur du behandlar både mig och henne som prinsessor och att få känna att du älskar oss mer än livet!
och hur vi är som familj som bara växer av kärlek ❤
Jag kunde inte fått en bättre man eller bästa vän och jag är så stolt att vi fick äran att få ha dig Adnan i våra liv.
Vi älskar dig förevigt, grattis på farsdag!
 
Det blev frukost med bullar och kaffe och massa mys & bus här hemma tills vi körde iväg till min gamla farmor som fyller 94 år imorgon och där bjöds det på kakor och tårta. Hem och busa massor och ja Althea bara springer runder överallt och hon bara går hela tiden vilket är så jävla härligt att se! :D
 
Nu sover lillan, min man och jag ska mysa ner oss i soffan och imorgon bitti väntas gymmet och sedan jobba till 18.

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0