hon är perfekt - Vi vet! ♥

Varje gång vi är på BVC på kontroll så får vi alltid höra att hon är perfekt och följer kurvan hela tiden.
Det är så jävla roligt och skönt att höra.
 
 
Denna 10 månaderskontrollen är prinsessan 73 cm lång och väger 8770 gram, hon fick även göra andra tester med en läkare och det var inga problem. Så stolt och tacksam att det är så :)
Nästa gång hon ska dit är den 12 november (vaccinationer), dan efter hennes 1 års dag och som tur är det Pappa Adnan som är hemma då han ska vara pappaledig i 4 månader för jag börjar jobba nu den 1 oktober - fyfan det är så nära!
 
Annars mår vi alla bra och livet flyter på som det ska, jag har klippt mig idag och jag känner mig så mycket fräschare i håret. Dessutom är jag super nöjd, nu har jag samma längd i hela håret :D Som jag har sparat, nu väntar jag bara på att det ska växa och bli låååångt.
 
 
OH snart är det ju höst/vinter också så Althea har fått sin nya overall och jag är så kär i den, så söt hon kommer att vara i den när hon springer runder :'D
 H&M levererar!
 
Jag sitter i soffan och bara "är", Althea sover och Adnan donar i källaren men snart är det läggdags för resten av familjen. Hoppas ni haft en bra vecka :)

bloggen ekar tomt

tyvärr så blir bloggen lite osidosatt för jag har massa annat i mitt liv, jag vet att bloggen ekar tomt ^^
följ mig på instagram HÄR också så får ni en liten update iallafall.
 
Althea kryper och står själv hur mycket som helst, är bara en tidsfråga innan hon faktiskt står själv ..
3 veckor kvar som mammaledig sedan är det tillbaks till jobb igen, blandade känslor men det kommer att gå bra så ska Adnan va hemma med lillan i 4 månader så dem får lite mer far & dotter tid tillsammans
Annars? Jo vi mår bra hela familjen efter omständigheterna men vi klarar det tillsammans
Thea sover nu, mannen är i källaren och jag ska mysa ner med filt, ljus och tvn med katten. Trevlig kväll

RSS 2.0