H e l g ❤

Ni vet den där känslan när man stämplar ut från jobb med ett glatt humör 😎

Ledig helg och det ska spenderas med dem bästa jag vet - min familj ❤
Precis käkat go middag med kött, pommes och bea 😍
Nu inhalera kaffe och sen ska jag & Thea ut på gården och leka med Tindra & Emelie.
Adnan ska ut på pokemon runda nu och när Thea ska sova vid 8 isch så ska jag köra till gymmet!

Hoppas att ni får en fin helg 🌞


M å n d a g | sista dagen

Go morrn alla läsare!

Idag är det måndag och min sista semester dag för sedan är det back to work igen. Altheas väska med regnkläder/gummistövlar/extra ombytteskläder + fleecejacka/solkräm + hatt och blöjor är nerpackade så hon har allt hon behöver på dagis.

Vädret idag är ruskigt och grått, hösten är ju verkligen här och i helgen letade jag upp Theas åkpåse till vagnen så man är förbered på kalla kväll- och höstvindar.

Nu sitter vi och myser i soffan framför SVT play appen och väljer vad hon vill se på (just nu: Bing) för sen vid halv tio ska vi promenera ner till Spiggens och köpa everclean kattsand (bästa) till Tiger.
När vi promenerar går jag alltid förbi lekplatser så vi kan leka lite på vägen 😄
Annars blir det inte så mycket idag, vi ska bara leka/busa/mysa så mycket vi kan 😍

Skönt att hon ska få vara på dagis med sina kompisar och få "leka av sig" eftersom hon får annan stimulans där och dem hittar på roliga saker hela tiden. Althea älskar sitt dagis och det märks att hon trivs med fröknarna och kompisarna. Det värmer i ens mamma hjärta ❤


back to basics

Denna veckan har verkligen sprungit förbi och imorgon är det redan fredag?
Kan vi trycka på paus knappen för en stund ^^
 
I måndags:  var jag och Thea ute på gården nästan hela dagen för hon har hittat en ny kompis som heter Tindra :) och jag har hittat en annan mamma som är lika gammal som heter Emelie.
Annars så fick jag skissen på min sleeve, sista halvan nu sedan har jag äntligen en full sleeve på min vänstra arm. Drömen jag haft sedan jag var 15 år vilket är 12 år sedan, fyfan vad gammal jag börjar att bli - haha! xD
Min bästa vän Paulina var här på kaffemys och massa skitsnack. På kvällen fick gymmet sig en runda. jag joggade 4 km under 30 min :D
 
 
 
Tisdags: tvättade på morgonen sedan promenerade jag och Lillan ner mot stan, handlade lite och sedan åkte vi den berömda bussen hem. På eftermiddagen gick vi till Karslund och sprang även på Madde och Fabian. Vi gick på samma mammagrupp och har träffats några gånger efter förlossningen.
Adnan var i Göteborg så han kom hem vid 18 något så vi kollade på tv och mös.
 
Onsdags: klockan 8.OO skulle vi vara hos Althea's tandläkare. Hon har fina tänder, fattas dem sista kindtänderna men hon måste sluta med napp innan hon är 3 år för hon har "tendens" till överbett. Men hon får bara nappen när hon vilar middag och när hon ska sova för dagen, men det är lungt för hon har inte överbett än. (vilket vi självklart ska förhindra så hon inte får) 
Efteråt gick vi hem på frulle & mys hos la familia Moss/Hansson,och det var super mysigt & roligt, som vanligt! :D 
 
 
På kvällen kom mamma och Harrine på snabbbesök och när Althea somnat så dök Sadde upp. Jag var på gymmet lite innan 22 och tränade, gjorde PR på 28 min / 4 km :D
 
 
 
Idag torsdag: hade vi sovmorgon fram till 7 sedan körde maken till jobb och vi kollade på Djungelboken samt fixade Altheas schema på familjeportalen. Back to basics på måndag = jobb och dagis. Lillan har inte varit där på 6 veckor så ja det ska bli roligt o se hur det går, tur är det Adnan som lämnar henne hela veckan - haha! xD

Vid halv 10 promenerade vi ner till stan för att möta upp Sofie (en av mina bästa vänner), vi gick runder och snackade mest skit & bara umgicks. Hittade inget i stan (vilket är skönt) sedan handlade vi hem mjölk etc och tog bussen hem för det givetvis började att regna.
 
 
Vi åt middag och sedan somnade Althea, här sitter jag och dricker kaffe ur min batman mugg och väntar på att Lahem ska komma hit o fixa låset i ytterdörren = han skulle komma 13   tick tack tick tack ..
 
Sedan ska min kusin Sofie, Tajk och Bella komma hit en runda så barnen kan leka lite och vi kan snacka skit. Annars så blir det bara mys ikväll, vilodag från gymmet och maken ska ut på Pokémon jakt.
 
Fredag imorgon och ja vi får se vad som händer :)
Ha en fin helg!
 

RSS 2.0