back to basics

Denna veckan har verkligen sprungit förbi och imorgon är det redan fredag?
Kan vi trycka på paus knappen för en stund ^^
 
I måndags:  var jag och Thea ute på gården nästan hela dagen för hon har hittat en ny kompis som heter Tindra :) och jag har hittat en annan mamma som är lika gammal som heter Emelie.
Annars så fick jag skissen på min sleeve, sista halvan nu sedan har jag äntligen en full sleeve på min vänstra arm. Drömen jag haft sedan jag var 15 år vilket är 12 år sedan, fyfan vad gammal jag börjar att bli - haha! xD
Min bästa vän Paulina var här på kaffemys och massa skitsnack. På kvällen fick gymmet sig en runda. jag joggade 4 km under 30 min :D
 
 
 
Tisdags: tvättade på morgonen sedan promenerade jag och Lillan ner mot stan, handlade lite och sedan åkte vi den berömda bussen hem. På eftermiddagen gick vi till Karslund och sprang även på Madde och Fabian. Vi gick på samma mammagrupp och har träffats några gånger efter förlossningen.
Adnan var i Göteborg så han kom hem vid 18 något så vi kollade på tv och mös.
 
Onsdags: klockan 8.OO skulle vi vara hos Althea's tandläkare. Hon har fina tänder, fattas dem sista kindtänderna men hon måste sluta med napp innan hon är 3 år för hon har "tendens" till överbett. Men hon får bara nappen när hon vilar middag och när hon ska sova för dagen, men det är lungt för hon har inte överbett än. (vilket vi självklart ska förhindra så hon inte får) 
Efteråt gick vi hem på frulle & mys hos la familia Moss/Hansson,och det var super mysigt & roligt, som vanligt! :D 
 
 
På kvällen kom mamma och Harrine på snabbbesök och när Althea somnat så dök Sadde upp. Jag var på gymmet lite innan 22 och tränade, gjorde PR på 28 min / 4 km :D
 
 
 
Idag torsdag: hade vi sovmorgon fram till 7 sedan körde maken till jobb och vi kollade på Djungelboken samt fixade Altheas schema på familjeportalen. Back to basics på måndag = jobb och dagis. Lillan har inte varit där på 6 veckor så ja det ska bli roligt o se hur det går, tur är det Adnan som lämnar henne hela veckan - haha! xD

Vid halv 10 promenerade vi ner till stan för att möta upp Sofie (en av mina bästa vänner), vi gick runder och snackade mest skit & bara umgicks. Hittade inget i stan (vilket är skönt) sedan handlade vi hem mjölk etc och tog bussen hem för det givetvis började att regna.
 
 
Vi åt middag och sedan somnade Althea, här sitter jag och dricker kaffe ur min batman mugg och väntar på att Lahem ska komma hit o fixa låset i ytterdörren = han skulle komma 13   tick tack tick tack ..
 
Sedan ska min kusin Sofie, Tajk och Bella komma hit en runda så barnen kan leka lite och vi kan snacka skit. Annars så blir det bara mys ikväll, vilodag från gymmet och maken ska ut på Pokémon jakt.
 
Fredag imorgon och ja vi får se vad som händer :)
Ha en fin helg!
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0