tankar & känslor

Sedan jag satt mig vid datorn och bara surfade runder så hittade jag min gamla blogg där jag lagt in låtar och massa annat. Jag klickade mig direkt in på youtube och helt plötsligt blev allt blev nostalgiskt.
Alla gamla minnen, känslor, tankar m.m dök upp inom mig. Det kunde handla om allt från jobbiga tider och lyckliga tider, jag bara fastnade ..
 
Helt sjukt egentligen hur mycket olika känslor man kan känna på 1 gång, kvittar vad det än är eller hur gammalt det än är så kommer man ihåg. I min gamla blogg skrev jag mycket känslor om hur dåligt jag mådde förr pga en speciell sak och hur den saken har varit en jobbig stapel i mitt liv. Lyckligtvist så kom jag över det även om det var många hinder på vägen så klarade jag det.
 
Ni mina vänner och familj vet vad som har varit jobbigt under min uppväxt så därför är detta ett kapitel som är förbi. Jag stör mig idag och jag går inte och mår dåligt utan snarare tvärtom - jag är glad att det blev som det blev! 
 
Satt och kollade igenom låtar som ligger nära hjärtat och alla våra bilder, där dök en speciell upp - Cessi. Älskade hund, det är 6 månader sedan hon fick somna in. Saknad är hon!
 
Låtar som påminner mig om livet, framförallt bröllopet ser jag framför mig även om det känns jävligt nervöst. Där finns många olika känslor på 1 gång och ja Althea är det som är värdefullast som jag tänker på hela tiden. Hon är så underbar på alla sätt och vis, jag tänker på hennes framtid - att den är så ljus och att hon kommer att gå långt, jag/vi kommer att stötta henne i precis allt. Vill hon bli lastbilschafför eller vill dansa balett så absolut!
Hon är så duktig med allt och ja galet vad hon utvecklas för varje dag, hon fattar vad man säger och hon pratar hur mycket som helst. ÅWH älskar vårt lilla charmtroll!
 
Hon är verkligen den som får mitt hjärta att fyllas med kärlek varje dag, när hon säger mamma och kramar om mig, när hon till och med pussar mig, eller vill bara hålla min hand och leka med mina händer. Men så fort hon säger mamma så påminns jag hur mycket kärlek jag har inombord, hon gör mitt liv värt att leva och jag ska leva för henne tills den dagen jag tar mitt sista andetag.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0