tankar & känslor

Sedan jag satt mig vid datorn och bara surfade runder så hittade jag min gamla blogg där jag lagt in låtar och massa annat. Jag klickade mig direkt in på youtube och helt plötsligt blev allt blev nostalgiskt.
Alla gamla minnen, känslor, tankar m.m dök upp inom mig. Det kunde handla om allt från jobbiga tider och lyckliga tider, jag bara fastnade ..
 
Helt sjukt egentligen hur mycket olika känslor man kan känna på 1 gång, kvittar vad det än är eller hur gammalt det än är så kommer man ihåg. I min gamla blogg skrev jag mycket känslor om hur dåligt jag mådde förr pga en speciell sak och hur den saken har varit en jobbig stapel i mitt liv. Lyckligtvist så kom jag över det även om det var många hinder på vägen så klarade jag det.
 
Ni mina vänner och familj vet vad som har varit jobbigt under min uppväxt så därför är detta ett kapitel som är förbi. Jag stör mig idag och jag går inte och mår dåligt utan snarare tvärtom - jag är glad att det blev som det blev! 
 
Satt och kollade igenom låtar som ligger nära hjärtat och alla våra bilder, där dök en speciell upp - Cessi. Älskade hund, det är 6 månader sedan hon fick somna in. Saknad är hon!
 
Låtar som påminner mig om livet, framförallt bröllopet ser jag framför mig även om det känns jävligt nervöst. Där finns många olika känslor på 1 gång och ja Althea är det som är värdefullast som jag tänker på hela tiden. Hon är så underbar på alla sätt och vis, jag tänker på hennes framtid - att den är så ljus och att hon kommer att gå långt, jag/vi kommer att stötta henne i precis allt. Vill hon bli lastbilschafför eller vill dansa balett så absolut!
Hon är så duktig med allt och ja galet vad hon utvecklas för varje dag, hon fattar vad man säger och hon pratar hur mycket som helst. ÅWH älskar vårt lilla charmtroll!
 
Hon är verkligen den som får mitt hjärta att fyllas med kärlek varje dag, när hon säger mamma och kramar om mig, när hon till och med pussar mig, eller vill bara hålla min hand och leka med mina händer. Men så fort hon säger mamma så påminns jag hur mycket kärlek jag har inombord, hon gör mitt liv värt att leva och jag ska leva för henne tills den dagen jag tar mitt sista andetag.
 
 
 
 
 
 

friday im in love

Äntligen fredag och äntligen helg!
 
Imorse lämnade jag Lillan på dagis kl. 8.OO sedan körde jag iväg till jobb 9.OO-16.OO. Mannen hämtade henne på dagis innan tre.
Direkt hem och göra i ordning oss och köra till brorsan & svägerskan då deras Albin fylla 3 år idag så det var mysigt och trevligt att vara ute hos dem.
Kom hem nu vid sju och Althea fick välling, borstade tänderna och bytte blöja sedan decka hon i min famn. Nu slappar jag med i soffan med Tiger på min vänster sida och Adnan liggandes med sitt nya Nintendo 2DS - Pokemon blue edition.
 
Imorgon är det dop för Loke och innan dess ska vi på roadtrip familjen Ajdinovic sedan ska vi för engångsskull njuta av att jag är ledig och inte är sjuka här hemma (peppar-ta-i-trä).
 
Dock ska jag till gymmet imorgon eftersom jag inte varit där på över 2 veckor men ändå har jag lyckats gå ner lita kilon, vilket är UNDERBART! Det går åt rätt håll och ja jag har unnat mig men kom igen, nångång måste man! :D
 

intygen är komna! 😍

Imorse blev Thea lämnad på dagis och både jag & mannen körde mot våra jobb. Så skönt att jobba igen även om jag fortf är täppt/snorig och har (läs; haft) lock i vänster öra i 3 dar nu. Jag gör vad som helst för att det ska släppa .. 
 
När jag hämtade Lillan på dagis i eftermiddag så ville hon inte med mig hem, vilket är ett underbart tecken! Hon ville leka vidare med sina kompisar 😃
 
När vi kom hem utanför huset så lekte Althea i vattenpölarna medans jag tog posten, vi hade äntligen fått våra intyg 😍😃 helt sjukt att vi snart gifter oss! Wooohooo 
 
Nu slappar jag i soffan framför tvn och bara är 😁
Jobb fram till fredag sedan ledig helg 👌
 
 

När allt var påväg att vända

.. så slog skiten tillbaka! 😵
Vi har inte haft någon tur när det gäller immunförsvaret, iallafall inte Althea .. När allt var påväg att vända i torsdags så blev hon magsjuk också, cmon?! Jag fick vabba igår för henne men sedan är det min jobbehelg  nu och Adnan är ju ledig varje helg. 
 
Min slagne hjältinna ❤
 
Idag blev det jobba 8-18, lagom död när jag kom hem 11 timmar senare 😂 och middagen satt som en smäll på käften, haha! Halv sover i skrivande stund 👍
 
Imorgon är det kortare dag 9-16 sedan ledig måndag. Thea är mycket bättre och hon äter + dricker som aldrig förr nu, annars har hon inte gjort det på 3 dagar. Sjukt jobbigt att tvinga i henne mat/dryck och sjukt jobbigt att se henne ha så ont / må dåligt, det gör ont i mitt mamma hjärta! :( 
 
Annars så sover Lillan, Adnan är i källaren och jag dejtar kudden. Ha en trevlig helg, natti! 😃

som en människa igen

Jag har inte varit utanför dörrarna sedan jag kom hem efter jobb i fredags förra veckan, jag har legat som en zombie i sängen eller i soffan som ett jävla kolli. Jag har inte ens varit ute och hämtat posten ..
 
Men idag känner jag mig som en människa igen, visst är jag förkyld och har slemhosta men har ingen feber mer (fingers crossed) och dessutom kan jag röra mig utan att mina bihålor tycker ut mina ögon och som om någon bankar mig i huvudet .. HAHA tunga ord idag! xD
 
Jag har till och med duschat för ja you know när man är sjuk kan det gå lätt 3-5 dagar innan man (läs: orkar) duscha.. Så men jag hoppar inte med glädjeskutt än, 4e gången jag blir sjuk av vår lilla tös på kort tid .. Dem där jävla dagis bacillerna!

Thea är fortfarande lite snorig och har hosta men hon ska till dagis imorgon OM inget annat händer, Adnan får vabba idag också. Min mamma och svärmor fick hjälpa mig med Thea igår då jag inte kunde röra mig, feber och ont i bihålor samt täppt i näsan = ingen rolig kombo .. Så TACK för att ni finns och att ni ställer upp! Ni är bäst!
 
Jag hoppas att kunna återgå till jobb antingen på fredag eller till helgen, stannar hellre 1 dag extra hemma än att gå tillbaka och riskera att jag blir sjuk igen. Ska bli skönt att jobba igen, jag verkligen hatar att vara hemma och inte göra ett dugg ..
 
Hoppas att ni mår bra eller så får ni också krya på er i vabruari! ;D
🅜🅘🅢🅢🅨 /
ᴍᴀᴍᴍᴀ ♥, ᴡɪғᴇʏ, ɴᴇᴡ ʏᴏʀᴋᴇʀ, ᴍᴜsɪᴋ, sᴛʀᴇᴇᴛᴡᴇᴀʀ, ᴛᴀᴛᴛᴏᴏs, ʟᴀɴᴅsᴋʀᴏɴᴀ ᴅᴀɴssᴛᴜᴅɪᴏ & ᴛʜᴇ ᴡᴀʟᴋɪɴɢ ᴅᴇᴀᴅ 👌
👻 ʜᴜɴɴɪᴇᴘᴜɴᴄʜ

ᴋᴏɴᴛᴀᴋᴛ: ᴍɪᴄʜᴇʟʟᴇ@ᴍɪssʏ.ɴᴜ