som en människa igen

Jag har inte varit utanför dörrarna sedan jag kom hem efter jobb i fredags förra veckan, jag har legat som en zombie i sängen eller i soffan som ett jävla kolli. Jag har inte ens varit ute och hämtat posten ..
 
Men idag känner jag mig som en människa igen, visst är jag förkyld och har slemhosta men har ingen feber mer (fingers crossed) och dessutom kan jag röra mig utan att mina bihålor tycker ut mina ögon och som om någon bankar mig i huvudet .. HAHA tunga ord idag! xD
 
Jag har till och med duschat för ja you know när man är sjuk kan det gå lätt 3-5 dagar innan man (läs: orkar) duscha.. Så men jag hoppar inte med glädjeskutt än, 4e gången jag blir sjuk av vår lilla tös på kort tid .. Dem där jävla dagis bacillerna!

Thea är fortfarande lite snorig och har hosta men hon ska till dagis imorgon OM inget annat händer, Adnan får vabba idag också. Min mamma och svärmor fick hjälpa mig med Thea igår då jag inte kunde röra mig, feber och ont i bihålor samt täppt i näsan = ingen rolig kombo .. Så TACK för att ni finns och att ni ställer upp! Ni är bäst!
 
Jag hoppas att kunna återgå till jobb antingen på fredag eller till helgen, stannar hellre 1 dag extra hemma än att gå tillbaka och riskera att jag blir sjuk igen. Ska bli skönt att jobba igen, jag verkligen hatar att vara hemma och inte göra ett dugg ..
 
Hoppas att ni mår bra eller så får ni också krya på er i vabruari! ;D

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0