om dygnet hade haft fler timmar

Imorgon är det dags för Adnan att börja jobba heltid igen efter ha varit pappaledig i 4 månader. Vilket innebär mer timmar på dagis för Althea men som tur har vi bestämt att hon inte ska va där en heldag (som flesta barn är) för min mamma + syster och svärmor hämtar henne och då får dem mormor/moster/farmor tid tillsammans :) 

Denna veckan ska svärmor hämta henne 3 dagar dvs klockan 16 och då lämnar jag henne klockan 10-11. Jag har min stängningsvecka så jag börjar inte förens vid 12.30 alt 14 så vi får ju hela morgonen tillsammans 😍
Adnan däremot jobbar 8-17 så han får kvällen med henne men sedan så har jag min tidiga vecka veckan efter stängning och då slutar jag tidigt så jag är nöjd att jag jobbar 75% och får ut som en 100% 😆

Men man önskar att dygnet hade haft flera timmar så man hant göra mer som man vill, kan och måste göra. 

Jag älskar dig min lilla prinsessa ❤

______________________________________________

Omg i fredags var vi där vi köpte min brudklänning och gjorde uppläggning och andra roliga saker 😆 Vi köpte Adnans kläder till bröllopet och fyfan vad han var vacker, när han kom ut så vattnades mina ögon och jag tänkte:
- det är min man jag ska gifta mig med! 😍

Har även beställt och betalt lite saker och nu börjar vi se ljuset i tunneln, helt underbart! 😃 
Så jävla roligt med bröllopet och ja det händer så mycket och man är lycklig precis hela tiden ❤

Nu sover Lillan, Adnan har lagat hela nästa veckans middagar och nu blir det söndagsmys för hela slanten. Hoppas ni haft en trevlig helg 👍

sjukstuga över! 👍

Hela inlägget jag skrev försvann så jag testar igen 😂

Jag ligger i vår säng i mörkret och myser med Tiger, Althea har precis somnat, morbror har precis kört hem och nu jag ska ner till min fina man. 

Allt är back to normal nu, Adnan har fått ta hand om både sjuka Althea och sjuka mig, haha! 
Annars så är det jobb, dagis, familj och bröllop som är i centrum ä.
Althea utvecklas hela tiden och dessutom har alla tänder ploppat ut, sjukt sött 😍 hon älskar även att stampa i vattenpölar 😍


Bröllop bröllop bröllop, åwh det är så mycket jag vill skriva och berätta om men eftersom det finns folk som copycatar så nej ;) 
När vi står där och säger JA till varandra så har det varit han & jag i ~ 4 1/2 år och vi har verkligen planerat och tänkt till eftersom ingen av oss ville ha problem ekonomiskt för vem vill leva i ett ostabilt liv .. nejtack! 

Althea har det som bäst och hennes barnbidrag går in på hennes konto som hon sen får i sinom tid. Önskar att min mamma kunde göra så för mig med men eftersom min mamma levde själv och jobbade hårt för både mig och syrran så är jag stolt att mamma gjort mig till den jag är idag! ❤ älskar dig mamma!  

Familjen är den bästa och jag älskar alla i familjen och ni haters som hatar fuck you 😆


http://youtu.be/nfWlot6h_JM 

sjukstuga .. igen!

Jahapp då åkte jag på en 3:e gång en förkylning på kort tid #vadåbraimmunförsvar? 

Även Lillan har åkt på förkylning + feber (tänder?) så bläh. Hon mår bättre nu än i onsdags men jag däremot ser ut som en zombie med rödnäsa 😂 hatar att ligga som en död fisk i soffan, haha! 

Igår hade jag och mannen 4 år och vi skulle egentligen gått ut och ätit på fin restaurang och så men iochmed Thea hade feber så beställde vi hem pizza. 
4 år, det känns som det varit vi föralltid och fan vad mycket vi gjort på 4 år. 😍
Dem två bästa var när Adnan friade 22 sep 2013 och när vi fick veta att jag var gravid i mars 2014 & när prinsessan kom till världen den 11 nov 2014 kl. 03.33 ❤❤

Och om bara 5 månader är det bröllop - åwwwhhhh 😃 längtar ihjäl oss! 💍💒 139 dagar kvar! 

Inatt vaknade jag av att jag hade så jävla ont i halsen och hade somnat med massa kläder på. Men jag körde till jobb och tog allt med mig i förebyggande syfte men likfanändå blir jag snorig och dan så jag fick åka hem efter 3 timmar 😒 såjävladrygt! 

Har suttit/legat i soffan sen jag kom hem och inte ätit sen 14 något. Så det är dags att ta något att äta, Althea nattas av mannen och ja här sitter jag och dööööör #jadetärsåsyndommig 

Trevlig helg på er! 😃
 

RSS 2.0