dag 1 | första dagen själv på dagis

Imorse klockan 9 var jag och Adnan och lämnade Lillan på dagis, första dagen helt själv utan pappa eller mamma. Vi har båda haft blandade känslor och när vi väl kom in och tog av hennes ytterkläder och skor så gick vi in och sa hej till pedagogerna och de andra barnen. 
Pussade och kramade Althea Hejdå,  sa att vi älskade henne - och där gick hon in till dem utan att säga något eller göra motstånd. Vi gick ut till kapprummet, jag började att gråta lite och Adnan fick krama om mig. 
Vi satte oss i bilen och båda kunde inte sluta att tänka på hur stor vår lilla prinsessa har blivit ❤


Dagen gick och först var jag iväg med mamma på citygross och sedan hämtade jag upp Adnan och så körde vi ner till stan på shopping och lunch, bara han & jag! Mysigt ❤

Vi kollade på mobilerna hela tiden och jag frågade hela tiden - " har dagis ringt än? " 
Och när väl klockan började närma sig 14 så var vi helt i extas, äntligen skulle vi få träffa Lillan efter alla dessa långa timmar. Nyfikna på hur det hade gått och allt som hör till. 

När vi väl står i kapprummet igen och går in så säger en av pedagogerna att hon sover och har gjort det i 2 timmar. Allt har gått bra och hon har ätit mycket mat. Åwh vilken lättnad, man är liksom överbeskyddande som förälder när man väl har fått barn och gud vad jag älskar vår lilla prinsessa! Har räknat ner minuterna idag 😂

Skönt att allt har gått bra och vi ska köra samma tid resten av veckan så hon hinner att vänja sig vid allt. 
Så stolta vi är över henne, hon är så duktig med allt och hon är bäst helt enkelt - älskade unge! ❤

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0