S E M E S T E R 😆

Denna dagen har jag gått och väntat på i veckor och äntligen är semestern här!

Jag har jobbat från kl. 7-14.3O och sedan in på Ikea och sedan hem till middag på bordet - köttfärslimpa, potatis, gräddsås och lingon 👌 mumsigt!

Kom även hem till vår beställda pergola som var monterad och det blev så snyggt! 😍 min man han kan!

Nu sover lillan och imorgon bitti blir det intervaller och på eftermiddagen ska vi på bröllop 😃

Nä nu ska jag fixa lite och bara njuta av att jag har 3 veckors semester 🤘 trevlig kväll!


Skånes djurpark 🐷🐮🐻

Imorse blev det en familje utflykt till Skånes djurpark i Höör och det blev en succé för Althea. 😃

Vi kom dit när dem öppnade klockan 10 och sedan gick vi runder i hela parken och mös. Kollade på alla nordiska djur och fick se allt från en björn som badade till sälar som blev matade.

Största anledningen att vi körde dit var ju för att dem öppnat Fåret Shaun land och Thea älskar honom! Hon fick åka traktor, diplom, ny nalle och massa upplevelser men framförallt fick hon träffa Shaun. Hon sprang till honom och pekade, hon ville visa Shaun att hon också hade en liten nalle & Shaun kramade om henne, då klappar hon honom på kinden 😍

Vi har haft jätte trevligt och roligt, tösen deckade i bilen efter vi varit där i 4 timmar med Shaun bredvid 😍


M å n d a g

Morgon började ganska hyfsat men när jag väl kom till jobb så möts jag av dryga kunder och kunder som tittar på mig för att jag är kvinna ..
- kan du verkligen detta?

Suck för fördomar men alltid lika kul varje gång när männen tappar hakan ✌😂

Just nu i livet så jobbar jag medans Adnan är på sin 2a veckas semester så han och Althea har super roligt och mysigt! 9 arbetsdagar kvar nu innan jag också går på semester - längtar!

Träningen fortsätter som vanligt och jag älskar det mer och mer :D

Althea pratar och pratar, hon är alltid glad och vet vad hon vill. Långt ljust hår har hon börjat att få och mörkgröna ögon med "bruna" som jag har runt pupillerna 😍 rolig och vacker är hon min lilla prinsessa, älskar henne mer än vad hon någonsin kommer att förstå ❤


RSS 2.0