den första maj tvåtusensexton

Den första maj tvåtusensexton, underbara söndag!
 
Vi har precis käkat frulle med gott pålägg och bara myst vid matbordet, Althea springer runder och leker i vardagsrummet och jag tänkte passa på att blogga eftersom det var längesen sist. 
Jag ska snart köra mot jobb » 11-17.30 idag och OB hela dagen $

Det är så mycket som händer i vårt liv och snart är den stora dagen här, jag kan inte fatta att det är 1 månad och 10 dagar kvar = 41 dagar kvar till vi ska gifta oss. Såååå mycket känslor och sååå mycket tankar, det är svårt att förstå att jag kommer att bli en fru och vi alla i familjen kommer att ha samma efternamn. För just nu är det bara Thea och Adnan som har det.
 
Althea utvecklas för fulla muggar, hon pratar hur mycket som helst och har börjat säga två ord i en mening. Hon trotsar som bara den och är en riktig liten busunge. Hon sjunger och dansar, härmar och har verkligen blivit ett barn och inte en bebis. Hon sjunger bäbä vita lamm och Lilla snigel akta dig, hon till och med härmar musik på tvn/radion. Framförallt Christina Aguilera's candyman. Hon ÄLSKAR att hoppa i studsmatta, hon har börjat leka affär och konditori (ge en kaffe/te/äta kaka), gör ljud när hon häller upp dricka. Hon är även jävligt smart, hon öppnar och stänger burkar, hon slänger saker i soptunnan, hon stänger dörrar osv.
Hennes favoriter är Elmo och Cookiemonster, Draken (Bolibompa), Fåret Shaun, Kajsa från Bing - och hon tar alltid alla i sin famn och kan inte somna utan dem. Listan blir låååååång :D
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0