s ö n d a g

Morgonen började perfekt eftersom det blev sovmorgon fram till halv 8 sedan vaknade vi av att Althea kallade på oss, så jag hämtade in henne till vår säng sedan la vi och mös & tittade på tv.  Vid 9 tiden begav vi oss hem till svärföräldrarna på frukost dvs pannkakor - mums!
Althea sprang runder, lekte med sina pussel, hoppade i sin studsmatta och busade/lekte med oss alla. Vi stannade kvar till halv två för sedan skulle vi hem till morsan en sväng också.
 
När vi kom hem så var klockan nästan halv 4 och Adnan skulle ut på pokemon runda, Thea ville hänga med så dem tog vagnen och damen deckade efter nån minut, haha!
Jag fixade middag och idag blev det köttfärslimpa, potatis, brunsås och lingon - DET var mumsigt! :D
 
Jag körde till gymmet vid halv 8 typ och blev PW eftersom det är viktnedgång jag kör nu och varannan dag kör jag typ mage/rumpa också och ev vikter. -2kg denna veckan! :D
 
Blev ett kort men effektivt pass = svettigt och flåsigt, kom hem och duschade sedan var det lek med play-doh lera och mys i massor. Thea sover nu, jag sitter i morgonrock och håller på att tvätta det sista, snart är det dags att sova. Jobb imorgon 8-15 på Väla och sedan är februari månad också snart slut ;p
 
 
en throwback när jag var gravid med Althea ❤❤

RSS 2.0