working 9 to 5

Nu när man har 3 jobb är det ganska krävande, kroppen är helt slut och mitt psyke ger mig ångest och dåligt samvete för att jag jobbar så mycket men det är ju bara tillfälligt.. Nu är det bara är 9 arbetsdagar kvar på Hornbach sedan är jag normal igen och kommer bara pendla på New Yorker på både Väla och Center syd och det är chill - det ska bli så jävla roligt!
 
Har redan fått massa tider from 23 januari på Center syd och idag hörde Väla av sig och ville ha mig imorgon 16-2015 vilket är efter jag jobbat på Hornbach 9-16. Imorgon kommer jag att vara borta i 12 timmar och Althea lär ju sova när jag kommer hem innan 21 imorgon. Om inte snö-kaos-stormen gör att det tar längre tid att köra hem..
 
Jag räknar verkligen ner dagarna och längtar så förbannat mycket ❤
Detta är en sak jag drömt om i 15 år och äntligen är den drömmen på riktigt.
 
Först och främst är det en sak jag velat jobba med hela mitt liv och det bästa är att jag får mer tid med Althea och Adnan ❤ Det har jag strävat efter att få jobba mindre även om det är inom handels så jobbar jag iallafall inte 100% utan mellan 50-75% vilket är perfekt. Jobbar ju annars 75% atm på Hornbach och det har jag varit nöjd med.
 
Annars mår vi bra hela familjen, Adnan har börjat jobba igår igen efter att han haft semester i 3 veckor, Althea är tillbaks på dagis och allt är som vanligt för hon älskar att vara på dagis - vilket är skönt och gör både mig och Adnan till stolta föräldrar ❤ Igår var hon det ENDA barnet som INTE grät :D
Jag har börjat träna på gymmet igen och vårt badrum ska ÄNTLIGEN renoveras nu när Stena Fastigheter tagit över. Hoppas på att dem är mycket bättre än landskronahem på alla sätt och vis :)
 
Idag vid halv fyra när jag hämtade Althea på dagis så såg hon mig komma körandes med volvon så jag vinkade och parkerade, sedan ser jag henne skrika "där är min mamma" och vinkar och hoppar av glädje ❤ När jag kommer in så möts jag av en glad och kärleksfull tös som ger mig den goaste kramen, pussar på mig och säger "min mamma".. ❤  ALLTSÅ vad jag älskar denna tös, min lilla stjärna och mitt allt! ❤
 
Nu ska jag försöka varva ner, ska snart sova så jag orkar med morgondagen.
Ha en fin lill-lördag, det är ju trots allt onsdag - vi ses kanske på Väla? :D

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0