bloggtorka med ett inslag av irritation

Händer lite saker i mitt liv atm med funderingar och planer,
bloggtorkan kom ju ganska lagom till sjukstugan - haha.
 
Althea var redan på gång till dålig i fredags när jag hämtade henne på dagis och nu har hon hosta och är förkyld,
jag har lite ont i halsen och är till och från snorig eller täppt haha.
Det blir vabb imorgon och på tisdag iallafall så tösen får kurera sig och sedan får vi se hur frisk hon är till på tisdag.
 
Jag  H A T  A R  när föräldrar lämnar sina sjuka barn på dagis, det är så idiotiskt för att andra barn blir smittade och dessutom personalen .. sluta va så jävla snåla för att ni "förlorar" pengar på att vara hemma för att ta hand om ert sjuka barn... punkt
 

ett sånt där lördagshäng

.. jag och mannen sitter i köket med varsin laptop och lyssnar på cheezy hits på spotify, jag pillar lite med koderna till bloggen och han pillar lite med nintendo switch.
För engångsskull har jag iallafall inte deckat innan 21 i soffan, haha!
 
Så här sitter vi, Althea somnade vid halv nio och snart är det läggdags för oss med.
För imorgon bitti väntas min pw på minst 5 km, vi ska till tippen och slänga massa skit som vi rensat nu ikväll i förrådet och vi ska fika med min kusin Anna med familj som är nere från Gävle så man får passa på att träffas och barnen får leka :)
 
Träningen går bra och framåt hela tiden MEN jag tycker att det går liiiiite sakta med viktnedgången ..
#jagvillattdetskagåfort #ingettålamod
 
Men nä nu börjar jag bli slö, hoppas att ni haft en bra helg iallafall - för det har vi! :D Gonatt världen!

en fartfylld helg

Denna helgen har verkligen varit mycket men ändå lång 👌 annars brukar alltid helgen bara springa iväg men denna vecka har den varit fartfylld. 
 
Igår lördag hade Emina skridsko uppvisning i 2 timmar och hon har blivit så duktig och ja jag kan säga att mina ögon var så vattniga = inte långt ifrån att gråta. Jag var och är så stolt över henne  ❤ 
 
 
1 timme efter showen var slut skulle jag träffa bästis på middag och massa mys & skratt på stan. God middag och massa snack & skratt blev det 😂❤
 
 
Idag söndag har vi haft en mysig sovmorgon och efter frukosten körde vi till brorsan och svägerskan på besök, så ett x antal timmar blev det 👍 barnen sprang runder och lekte & skrattade, vi fick även träffa lilla Elly 😍 och sedan blev det fika-kaffe-middag. 
 
Kom hem nu vid halv 5 typ, jag körde direkt och handlade mat för hela veckan, duscha och Thea skulle bada. 
Althea har inte vilat middag idag (duktig 👍) men nu sover hon iallafall, Adnan är på bio + pizza med Sadde och jag ska slänga mig i soffan framför tvn.
Imorgon måndag och 5 dagars jobb så go kväll! 
 
 

RSS 2.0