bloggtorka med ett inslag av irritation

Händer lite saker i mitt liv atm med funderingar och planer,
bloggtorkan kom ju ganska lagom till sjukstugan - haha.
 
Althea var redan på gång till dålig i fredags när jag hämtade henne på dagis och nu har hon hosta och är förkyld,
jag har lite ont i halsen och är till och från snorig eller täppt haha.
Det blir vabb imorgon och på tisdag iallafall så tösen får kurera sig och sedan får vi se hur frisk hon är till på tisdag.
 
Jag  H A T  A R  när föräldrar lämnar sina sjuka barn på dagis, det är så idiotiskt för att andra barn blir smittade och dessutom personalen .. sluta va så jävla snåla för att ni "förlorar" pengar på att vara hemma för att ta hand om ert sjuka barn... punkt
 

ett sånt där lördagshäng

.. jag och mannen sitter i köket med varsin laptop och lyssnar på cheezy hits på spotify, jag pillar lite med koderna till bloggen och han pillar lite med nintendo switch.
För engångsskull har jag iallafall inte deckat innan 21 i soffan, haha!
 
Så här sitter vi, Althea somnade vid halv nio och snart är det läggdags för oss med.
För imorgon bitti väntas min pw på minst 5 km, vi ska till tippen och slänga massa skit som vi rensat nu ikväll i förrådet och vi ska fika med min kusin Anna med familj som är nere från Gävle så man får passa på att träffas och barnen får leka :)
 
Träningen går bra och framåt hela tiden MEN jag tycker att det går liiiiite sakta med viktnedgången ..
#jagvillattdetskagåfort #ingettålamod
 
Men nä nu börjar jag bli slö, hoppas att ni haft en bra helg iallafall - för det har vi! :D Gonatt världen!

en fartfylld helg

Denna helgen har verkligen varit mycket men ändå lång 👌 annars brukar alltid helgen bara springa iväg men denna vecka har den varit fartfylld. 
 
Igår lördag hade Emina skridsko uppvisning i 2 timmar och hon har blivit så duktig och ja jag kan säga att mina ögon var så vattniga = inte långt ifrån att gråta. Jag var och är så stolt över henne  ❤ 
 
 
1 timme efter showen var slut skulle jag träffa bästis på middag och massa mys & skratt på stan. God middag och massa snack & skratt blev det 😂❤
 
 
Idag söndag har vi haft en mysig sovmorgon och efter frukosten körde vi till brorsan och svägerskan på besök, så ett x antal timmar blev det 👍 barnen sprang runder och lekte & skrattade, vi fick även träffa lilla Elly 😍 och sedan blev det fika-kaffe-middag. 
 
Kom hem nu vid halv 5 typ, jag körde direkt och handlade mat för hela veckan, duscha och Thea skulle bada. 
Althea har inte vilat middag idag (duktig 👍) men nu sover hon iallafall, Adnan är på bio + pizza med Sadde och jag ska slänga mig i soffan framför tvn.
Imorgon måndag och 5 dagars jobb så go kväll! 
 
 

👉 bara rätt kost och träning

Denna helgen har varit lugn och skön, känns skönt att slippa jobba helger för engångskull. 
Familjen kommer alltid att komma först och när Althea och till och med Adnan säger att jag alltid jobbade innan så känns det bra inombords att jag fick en ny tjänst som är på vardagar och dagtid ✌
 
Igår var vi på en familjeroadtrip på Väla och Ikea, handlade först stor låda med play-doh lera och mallar på ToysRus sedan lunchade vi på Ikea och handlade det sista till badrummet. 
På Väla blev det nya sneakers på Stadium och Althea valde Adidas grå/rosa (annars har hon alltid haft Nike). Och sedan gick vi i butikerna med fastnade inte för nått precis men på GameStop såg Althea en stor Yoshi nalle som var i andra änden av butiken och när hon kramade den och sa: "Yoshiiii" (exakt som Yoshi själv säger) så gick hon den också 😍 
På kvällen kom svärföräldrarna över, jag körde och veckohandlade på coop och ja Thea lekte med leran hela kvällen nästan 😊
 
Idag har vi haft sovmorgon sedan busade vi med pappa i sängen eftersom han somnade om hela tiden, haha! 
Annars har vi lekt med leran, kollat nya Djungelboken och ätit pannkakor till lunch och nu vilar hon middag och jag har bäddat ner mig i sängen och vara surfat runder på mobilen. 
Snart ska jag slänga på mig träningskläderna och köra till gymmet på ett cardio pass på 1 timme. 
Vågen visar -2.8 kg totalt nu, mycket vätska men nu är det bara några kilo kvar. Jag vill ner till 60 kg som jag vägde innan jag blev gravid med Althea och DET ska jag fixa! 
Inga jävla dieter, detox, bantningskurer, viktväktarna och sånt trams - bara rätt kost och rätt träning. 😎
 
Imorgon och tisdag blir det jobb 8-15, står 11 pallar som jag lavat upp i tetris mode på lagret från onsdag-fredags leverans. Så jag har att göra! 😂
 
Hoppas att ni haft en skön och mysig helg! 😃
 
 
 
 

första mars tvåtusensjutton

Go morrn! 
Idag är det onsdag (enligt mig: lill-lördag), idag är det mars månad och jag gå på min Lageransvarig tjänst på riktigt fast jag jobbat där sen i måndags. Det känns bra och jag trivs på Väla, saknar givetvis folket på Center Syd men detta blir nog bra. 
 
Althea och jag har precis ätit frukost och nu myser vi lite i soffan med barnkanalen. Snart dags för dagis och jobb, ikväll blir det familjemys och lek. 
Och när Thea somnat kör jag iväg till gymmet 1 timme och bränner lite fett 😂
 
Imorgon är det inventering kl 6 så ja 😅 
 
Ha en skön lill-lördag ✌
🅜🅘🅢🅢🅨 /
ᴍᴀᴍᴍᴀ ♥, ᴡɪғᴇʏ, ɴᴇᴡ ʏᴏʀᴋᴇʀ, ᴍᴜsɪᴋ, sᴛʀᴇᴇᴛᴡᴇᴀʀ, ᴛᴀᴛᴛᴏᴏs, ʟᴀɴᴅsᴋʀᴏɴᴀ ᴅᴀɴssᴛᴜᴅɪᴏ & ᴛʜᴇ ᴡᴀʟᴋɪɴɢ ᴅᴇᴀᴅ 👌
👻 ʜᴜɴɴɪᴇᴘᴜɴᴄʜ

ᴋᴏɴᴛᴀᴋᴛ: ᴍɪᴄʜᴇʟʟᴇ@ᴍɪssʏ.ɴᴜ